Μέσα απο τη Παχυσαρκία περνούν την πόλη των 15 λεπτών τι θα τρως και την Ηλεκτρονική μας παρακολούθηση (Video)

Η Παχυσαρκία και οι συνέπειές της ….ΟΙ  ΠΟΛΕΙΣ ΤΩΝ 15 ΛΕΠΤΩΝ..

Τα τρολ της Κυβέρνησης περνάνε τα σχέδια της Αντζέντας 21-30 ..Δηλαδή οι πολίτες δεν θα μετακινούνται πάνω απο ενα χιλιόμετρο…Ολα θα τα βρίσκουν σε αποστάσεις μεχρι 15 λεπτά..Η ΦΥΛΑΚΙΣΗ των πολιτών και τα τρόφιμα των Πολυεθνικών με τα έντομα και το τεχνητό κρέας…Ολα αυτά τα συζήτησαν δήθεν για την παχυσαρκία των παιδιών και το έφθασαν για το καλό μας στην Ηλεκτρονική Φυλάκιση και στις πόλεις των 15 λεπτών ..

ΨΗΦΙΑΚΆ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ των πολιτών και περιορισμό μετακινήσεων… θ;eλουν να εφαρμόσουν και τα περνούν μεσα απο οποιοδήποτε θέμα..Δειτε κυρίως απο το 11ο λεπτο στο video.

Ποιοι μας τα λένε?? Η Ειρήνη Αγαπηδάκη Γενική γραμματέας Δημόσιας Υγείας μαζί με τους : Γιάννης Μανιός, Καθηγητής στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο και επιστημονικός υπεύθυνος της μελέτης της διαΝΕΟσις Δημήτρης Παπαστεργίου, Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και Δήμαρχος Τρικκαίων
Ρόδιος Γαμβρός, Πρόεδρος Επιστημονικής Επιτροπής του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ) και Γεώργιος Χρούσος, Ομότιμος Καθηγητής Παιδιατρικής και Ενδοκρινολογίας του ΕΚΠΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO EΔΩ: www.blod.gr/

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button