13χρονος δεν ξύπνησε μετα τη 2η δοση…Ο Μητσοτάκης θα σώσει τις ζωες των παιδιών σας στην Ελλάδα??

Ξεκίνησαν εμβολιασμοί σε ΠΑΙΔΙΑ!!! 13χρονος(Jacob  Clynick) εφηβος απο το Μισιγκαν πέθανε 15/06/21 δυο μερες μετα την 2η δόση του  εμβολιασμό του!! Χάθηκε στον υπνο του..Δεν ξύπνησε ποτε!!

Αυτα θα τα ζήσουμε και στην Ελλάδα…Τι θα πεί ο Μητσοτάκης και τα υπόλοιπα Ερπετα οταν θα πεθαίνουν και τα δικα μας παιδιά?

Οτι πρέπει να πεθάνουν και μερικα δικα μας για να πάνε στην Ελευθερία? Οτι κάποια θα μένουν σακατηδες και παράλυτα?

Στους 25 θανάτους σταμάτησαν το εμβόλιο για την γρίπη των χοίρων…Τωρα με 15 χιλιάδες θανάτους επιμένουν για τον ελεγχο και μειωση του πληθυσμού…Αλλωστε τα αφεντικά του Μητσοτάκη το εχουν ομολογήσει..Οτι μειώνουν πληθυσμο και ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ…Ο Μοντανιε μας ειπε οτι οι εμβολιασμένοι θα πεθαίνουν σε τρια σταδια…

Και ολα αυτά τα επιβεβαίωσαν στο event 201 στις 19/10/2019 .https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/

Επιβεβαίωση και απο τον πρώην Διευθυντικό στέλεχος της Pfizer oτι με τα εμβόλια θα μας σκοτώσουν!! “Το εμβόλιο περιέχει μια γονιδιακή ακολουθία που έχει σχεδιαστεί για να σας σκοτώσει …” Δηλώνει ο π.Αντιπρόεδρος της Pfizer!!(VIDEO)

Επιβεβαίωση απο την Παγκόσμια Συμμαχία Γιατρών οτι θα μας ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ..Προσοχή:::: Video απο την Παγκόσμια Συμμαχία Γιατρών.. για την απάτη της Πανδημίας τον εγκλεισμό μας και τα επιζήμια μέτρα

Επιβεβαίωση απο τον Νομπελίστα Ιολογο Μοντανιε οτι θα μας ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ και μάλιστα εξηγεί πως θα πεθαίνουν οι εμβολιασμένοι..Tα τρια κύματα του Noμπελίστα ιολόγου Luc Montanger …Πως θα πεθάνουν οι εμβολιασμένοι(Video)

Το Ιδρυμα ΡΟΚΦΕΛΕΡ τα ειχε “προβλέψει” απο το 2010…Πανδημια έλεγχος πολιτών μάσκες…Καραντίνες κλπ.ΕΝΑ ΚΑΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ και ΜΕΙΩΣΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ..(ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO)

 

Mε ολα τα παραπάνω βλέπουμε την ηθική και Συνταγματική εκτροπή της Κυβέρνησης γραφει σε αναρτηση του ο δικηγόρος κ Νουζέλας και συνεχίζει:Επιβάλει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό με απαγορεύσεις περιορισμούς και προνόμια με έναν ανεπίτρεπτο διαχωρισμό πολιτών απειλώντας μάλιστα με κυρώσεις ένα ιδιότυπο Ελληνικό Apartheid κατα των ανεμβολίαστων.

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button