Τον Αυλωνίτη περιμένετε για να ξυπνήσετε στη Κέρκυρα για τα σκουπίδια?

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αυλωνίτης κάλεσε τους Βουλευτές Δήμαρχο Περιφερειάρχη και τους νέους Δημάρχους για να συγκληθεί έκτακτη σύσκεψη για λύση με την αποκομιδή των σκουπιδιών που εχουν ζώσει ολο το νησί με χωματερές και με συνέπειες στον Τουρισμό την Οικονομία και την υγεία.

Τον Αυλωνίτη περιμένετε για να ξυπνήσετε ολοι οι Αυτοδιοικητικοί και να ζητήσετε άμεσα απο τη Νεα Κυβέρνηση να δώσει λύση?

Επρεπε ηδη να δοθεί ειδική χρηματοδότηση στο Δήμο Κέρκυρα για αγορά εξοπλισμού (απορριμματοφόρα κ.α) ωστε να μαζευτούν τα σκουπίδια και να αποτραπεί λύση με εργολαβικά συμφέροντα..Ο κυβερνητικός βουλευτής κ.Γκίκας είναι ακόμη μεθυσμένος απο την  εκλογή του?

Οταν υπάρχουν τέτοια σοβαρά θέματα που η προηγούμενη Κυβέρνηση δεν τα έλυνε για να τρώνε οι Εργολάβοι και τα κουτσαβάκια τους στο Δήμο Κέρκυρας τι κάνει η Νεα Κυβέρνηση Μητσοτάκη και οι νεοεκλεγμένοι αυτής? Η Νομαρχιακή Επιτροπή της Νεας Δημοκρατίας τι κάνει …Περιμένει να της τηλεφωνήσει ο κ.Αυλωνίτης? Πόσο ακόμη τα σκουπίδια θα ειναι αμάζευτα και η εικόνα αυτη θα κάνει ΖΗΜΙΑ στη Κέρκυρα?

Θα έπρεπε η Ν.Ε της ΝΔ ο Βουλευτής κ.Γκικας και η νεα Δήμαρχος κ.Υδραίου να έχουν πάει στην Αθηνα και να γυρίσουν με ολο τον εξοπλισμό που χρειαζεται ο Δήμος Κέρκυρας και οι νεοι Δήμοι Βορρα και Νότου .Θα επρεπε ηδη να έχει φορτωθεί ο εξοπλισμός  για τις Υπηρεσίες Καθαριότητας με επείγουσες διαδικασίες οτι λείπει για να λυθεί το θέμα της αποκομιδής των απορριμμάτων .Αλήθεια τι κάνουν τι περιμένουν με δική τους κυβέρνηση? Να πάει ο Νικολούζος και ο Ασπιώτης?

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button