Στη Πρέβεζα για 2η φορά το Ζanadou …αντι για τα Διαπόντια!!!

O ψευτράκος Αντίοχος ανακοινωσε στις 20 Ιανουαρίου οτι θα ξεκινησει τη δρομολόγηση του Zanadou προς τα Διαπόντια σε 10 μερες….Δυο μερες πριν ελεγε οτι δεν θα το δρομολογήσει γιατί του κάνουν κριτική σε σελίδα οι κάτοικοι παρ οτι εχει πάρει τα πιστοποιητικά!!!

Ο ιδιος στη τηλεόραση δηλωσε δυο μερες μετα οτι δεν εχει τα πιστοποιητικά !!! Ο ψευτρακος συνεχισε να φλομώνει στο ψεμμα μετα το διαδύκτιο και απο τη Τηλεόραση λεγοντας οτι θα πάρει τις σχετικές πιστοπoιήσεις και ξεκινα τη δρομολόγηση του πλοίου σε 10 μερες…Δηλαδη 30 Ιανουαρίου!!!!

Δηλωσε βεβαια οτι θα πηγαινει με 8 μποφωρ και 16 μιλια ταχύτητα!!!! Ποιος εισαι ρε ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΦΟΥΡΤΟΥΝΑΣ? Εχεις ταξιδεψει στη θαλασσα των Διαποντίων ποτε? Ποιο πλοιο αναπτυσει τετοια ταχυτητα με 6 ,7 η 8 μποφωρ? εκτος αν θελεις να τους πνίξεις….

Θα σταματα δηλωσε το πλοίο στα νησια και θα αναχωρηρεί στις 17.00 το απόγευμα!!!! Αλλο ΨΕΜΜΑ…Δεν μπορει να το κανει δεν προβλέπεται απο τη σύμβαση…..Αυτο μπορει να γινει μονο στο εκτακτο δρομολόγιο της Κυριακής και μονο…

Εχει 71 τμ γκαραζ και μπορει να μεταφέρει 6 ΙΧ …Δειτε στη Φωτό που υπαρχει ο ενα μετρο διαδρομος οι δεστρες και η σκαλα ….Γυρω στα 35 τμ ωφελιμο χωρο εχει….Τι θα βαλει αντε δυο αμαξια και το 1/10 της τροφοδοσίας…Δεν μπορει να εξυπηρετήσει ουτε ενα νησι….Και το βαλανε να εξυπηρετήσει τρία νησιά!!!!!

Το πλοίο τελικά  εφυγε απο Κερκυρα και ταξίδεψε για ΠΡΕΒΕΖΑ…..Τι εγινε απο τις δηλώσεις τους οτι ολα ειναι εντάξει και σε 10 μερες θα δρομολογηθεί?

Ο νηογνώμονας του ζητησε,εκτός αλλων 30-40 παρατηρήσεων,  να βαλει βαρος και μπαλόνια ευστάθειας συμφωνα με πληροφορίες…ετσι το πλοίο αντι για τα Διαπόντια πηγαινει για δευτερη φορα Πρεβεζα!!!!

Σημειώνουμε οτι δεν εχει πάρει αδεια οχηματαγωγού ουτε μπορει να πάρει οτι δεν εχει τα απαιτουμενα τετραγωνικά μετρα γκαραζ της τελευταίας προκύρηξης  και δεν πληρει αρκετες προυποθεσεις για να δρομολογηθεί.

Αυτα ειναι μονο η αρχή ..Το τι εχουν να τραβηξουν απο το ψευτρακο τα Διαπόντια δεν το εχουν φανταστεί οι κατοικοι και οι Επιχειρηματίες…τα επεισόδια συνεχίζονται…..

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button