Η λύση δεν θα είναι αναίμακτη…

εκσεγερσηOι τελευταίες κυβερνήσεις (ΝΔ/ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ). Έχουν υπογράψει όλα τα μνημόνια σε αγγλικό δίκαιο και σε ρήτρα νομίσματος. Αυτό σημαίνει ότι αν φύγουμε από το Ευρώ και πάμε σε Εθνικό νόμισμα θα ζησουμε στιγμές Κούβας!!!Μην σας παραμυθιάζουν οτι μπορούμε να πάμε σε Εθνικό Νομισμα ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ…αλλά ποιος προδότης θα κάνει μονομερή ενέργεια….Εδω έχουμε υπαλληλάκια της Νεας Τάξης.

Διαγραφή (μονομερής) του χρέους χρειάζεται και επιστροφή στο Εθνικο νόμισμα με Ελληνες κυβερνήτες και οχι όσους μιλούν Ελληνικά που παρέδωσαν τη Χώρα. Άμεση φυλάκιση όσων υπέγραψαν μνημόνια και Αγγλικο δίκαιο + ρήτρα νομίσματος.

Αυτά δεν θα είναι αρκετά αν υπήρχε Ελληνική πατριωτική κυβέρνηση αλλά συμφωνία με Ρωσία και Κίνα για στρατιωτική υποστήριξη ΑΠΕΛΑΣΗ ολων των λαθρομεταναστών και βούλιαγμα η ρίξιμο όσων πλοίων η πολεμικών παραβιάζουν τον εναέριο χώρο μας και τα θαλάσσια σύνορα…Τότε ναι μιλάμε για κυρίαρχο Κράτος,,,,Τώρα μιλάμε για αποικία για κατοχή για προδότες που θέλουν να αντικαταστήσουν την Ελληνική φυλή και για άρπαγες της Δημοσίας και ιδιωτικής μας περιουσίας…..

Επειδή η επιστροφή στην προτέρα κατάσταση και στην απελευθέρωση της Χώρας δεν έγινε ποτέ αναίμακτα καταλαβαίνεις τι ΕΡΧΕΤΑΙ!!!!!

Χ.Π

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button