Πάνω απ ολα οι λαθραίοι…Ελάτε Ελαντα πληρώνουμε για εσάς….πρόγραμμα Δήμου Αθηναίων!!!!!

athenwΟ Δήμος Αθηναίων θα πληρώσει τα ενοίκια και όλα τα έξοδα για ένα ολόκληρο χρόνο σε όλους τους λαθρομετανάστες. Όπως αυξάνονται οι παράνομοι μετανάστες στην Ελλάδα μέρα με τη μέρα, και όπως αυξήθηκε και ο αριθμός των HotSpot, έτσι και τα ενοικιαζόμενα σπίτια θα πάνε από 200… σε χιλιάδες! Ο Δήμος Αθηναίων είναι μόνο η αρχή. Σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλοι Δήμοι.

ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΠΑΝΤΟΥ!

Ειδικά όταν ο Έλληνας έχει ανάγκη και βλέπει το ενοικιαζόμενο σπίτι του να είναι άδειο. Στην ανάγκη, θα το νοικιάσει σε παράνομους μετανάστες.

Φυσικά, για τους Έλληνες άστεγους ή για αυτούς που καταστράφηκαν με την οικονομική κρίση, κανείς δεν ασχολείται. Αν πήρες δάνειο και αδυνατείς να το πληρώσεις, λόγω της κρίσης, ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ! Θα καταλήξεις στο δρόμο!

Πάνω από όλα οι λαθραίοι!

Πρώτη φορά στην ιστορία Πρωθυπουργός χώρας ενδιαφέρετε περισσότερο για τους παράνομους μετανάστες παρά για τους νόμιμους πολίτες της χώρας.

Θα το πω και πάλι…

ΣΥΡΙΖΑ (ΑΡΙΣΤΕΡΑ) = ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Ελπίζω να ξυπνήσουμε σύντομα πριν είναι αργά. (πολύ φοβάμαι όμως ότι ήδη είναι…)

 

 

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΡΑΙΟΣ ΕΧΕΙΣ ΤΖΑΜΠΑ ΣΠΙΤΙ,ΦΑΓΗΤΟ,ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΔΕΗ,ΝΕΡΟ,ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΙΣΘΟ 400 ΕΥΡΩ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ Κ.Α

 

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙΣ ΕΝΦΙΑ,ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΤΣΧΕΣΗ ΜΙΣΘΟΥ,ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΣΕ ΧΑΡΤΟΚΟΥΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button