Νεκρος ο πιλότος του Μιράζ…..Ο Καμένος μετά την αποδοχή που πέρασαν οι στρατιώτες μας τα σύνορα τώρα αποδέχεται ότι έπεσε μόνο του το Μιράζ!!!

Mirage 2000Νεκρός ο πιλότος του Mirage 2000 – 5 που έπεσε (? )  στη Σκύρο. Το θάνατο του χειριστή του Mirage   που έπεσε (?) ανοιχτά της Σκύρου θρηνεί η Πολεμική Αεροπορία.

Μέσω Twitter ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος γνωστοποίησε ότι ο πιλότος του Mirage 2000-5 που κατέπεσε ( ? )  ανοιχτά της Σκύρου έχασε τη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αεροσκάφος κατέπεσε  (?)  9 ναυτικά μίλια βόρεια της Σκύρου, ενώ επέστρεφε με το ζευγάρι του από επιχείρηση αναχαίτισης τουρκικών αεροσκαφών. Σύμφωνα με την ΕΡΤ τα δυο αεροσκάφη απογειώθηκαν για να αναχαιτίσουν τουρκικά αεροσκάφη τα οποία όμως όταν έφτασαν στο σημείο είχαν ήδη αποχωρήσει.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που δόθηκε στην Haberturk από τις Τούρκικες ένοπλες δυνάμεις, καταγράφεται πως κανένα τουρκικό αεροσκάφος δεν βρισκόταν στην περιοχή τη στιγμή του ατυχήματος

Aν βέβαια περιμένεις να σου επιβεβαιώσουν οι Τούρκοι ότι το έριξαν είμαστε για κλάματα…Όταν αφήνεις τον εχθρό σου να σου λέει ότι θα σου πάρει νησιά πίσω να σου κτυπά σκάφος του Λιμενικού μέσα σε Ελληνική θάλασσα να σου αρπάζει με καταδρομική επιχείρηση δυο στρατιώτες και έχεις μια ηγεσία που δέχεται ότι οι στρατιώτες πέρασαν τα σύνορα ότι τα αεροπλάνα πέφτουν μόνα τους μετά από αναχαίτιση και συνεχίζεις καθημερινά να προδίδεις τη Χώρα σου θα ρίξουν κι άλλα αεροπλάνα θα βυθίσουν πλοία και θα δούμε πολλά ακόμη…Στη περιοχή αυτή την στιγμή βρίσκεται έναν τουρκικό υποβρύχιο και στα μικρασιατικά παράλια έχουν εντοπιστεί πολλά ιπτάμενα ίχνη από τους Τούρκους.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button