Κοινωνικό ολοκαύτωμα η εφαρμογή των συμφωνιών…

mnimonioΤου Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη
O Aρχι ψεύταρος Τσίπρας χθες έριξε δόλωμα ότι θα προστατέψουν τον φτωχό αγρότη τον επαγγελματία με τα μπλοκάκια κλπ παραμύθια.Εχει καταφέρει να εξαπατησει επι ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ 11 εκ πολιτες .Ειναι η τελευταία μας ευκαιρία ν απελευθερωθεί η Χώρα απο τη μνημονιακή καταιγίδα.
Θα λένε οτι αν δεν ψηφιστεί το ασφαλιστικό θα μας πετάξουν από την Ευρώπη. Δημοσιογράφοι και πολιτικοί  του συστήματος θα μας λένε οτι δεν υπάρχει αλλη εναλακτική. Θα μας λένε οτι πάμε σε αδιέξοδο.ΟΛΑ ΜΟΥΦΑ  ΑΝ ΚΆΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΠΑΜΕ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ…Τι περιμένουμε να τηρήσουμε τις δεσμεύσεις τους? Δηλαδή να γίνουμε σκλάβοι εμείς και τα παιδιά μας? ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΩΡΑ η ΠΟΤΕ Μονο ενωμένοι γκρεμίζουμε τις συμμορίες των γενοκτόνων τους Εθνους μας.Ολες οι κοινωνικές ομαδες ενωμένες….
Κλείνω με ενα αποσπασμα του Δημήτρη Καζακακη:
Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, ή αλλιώς Τρύφων ο τσατσάρας δήλωσε: «Δεν έρχεται ούτε φορολογική καταιγίδα, ούτε χαράτσια, ούτε οτιδήποτε άλλο για τους αγρότες.» Δηλαδή έκλεισε το μάτι στους αγρότες ότι αυτοί θα εξαιρεθούν του οδοστρωτήρα που θα σαρώσει τους υπόλοιπους. Το μήνυμα αυτό έχουν αναλάβει να το διεκπεραιώσουν στους αγρότες, τα γνωστά και μη εξαιρετέα λαμόγια και κομματόσκυλα του χώρου.
“Έλα μωρέ! Εμείς να εξαιρεθούμε κι άσε να την πληρώσουν όλοι οι άλλοι…”, αυτό είναι το ρεφρέν που ακούγεται από τους μεγαλόσχημους και στους γιατρούς και τους μηχανικούς και σε άλλους κλάδους. Με τον τρόπο αυτό κι ο καθένας για την πάρτη του, φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.
Ειλικρινά, από τι βαθμό ηλιθιότητας ή εγκληματικής ιδιοτέλειας θα πρέπει να διακατέχεται κάποιος για να φαντάζεται ότι ο κλάδος του, ή το επάγγελμά του θα γλυτώσει τελικά; Ακόμη κι αν εξαιρεθεί τώρα.
Αν δεν ενωθούμε όλοι μαζί αυτή την φορά, είναι σαν να υπογράφουμε την καταδίκη μας. Αν δεν ξεφορτωθούμε μια και καλή τις συμφωνίες και τις δεσμεύσεις τους, τίποτε δεν μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο.
Ας τελειώνουμε επιτέλους με όλους αυτούς που έχουν βγάλει τη ζωή και την πατρίδα μας στο σφυρί. Έχουμε τη δύναμη. Κι αυτή βρίσκεται στην ενότητά μας.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button