Είμαστε υπό Κατοχή με ένα δήθεν Ιατρικό Πραξικόπημα..Ένοχο το πολιτικό σύστημα

Κατάργηση όλων των ΝπΠ και νόμων για τον Κορωνοιό και επιστροφή στην Ομαλότητα.

ΜΕ ΙΔΙΟΤΥΠΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ .ΑΜΕΣΗ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΩΡΑ!!!

Μεγαλοαπατεώνες τσιράκια της Νέας Τάξης καταστρέφουν την Ελλάδα..Το πιο ΒΡΩΜΙΚΟ πολιτικό σύστημα..Υιοθέτησαν εντολές από τους Νεοταξίτες και από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας που χρηματοδοτειται από τον Μπιλ Γκειτς και όλα τα παρανοϊκά Ναζίδια και οδηγούν την Χώρα μας στην ΑΠΟΛΥΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.Ο λαός πρέπει να πάρει την Εξουσία τώρα ΑΜΕΣΑ απο τη ΧΟΥΝΤΑ που κυβερνά και από όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης που παίζουν το ίδιο παιχνίδι..

Όλοι πρέπει να οδηγηθούν σε ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ..Η Δικαιοσύνη δεν λειτουργεί πια..να προστατέψει τους Ελληνες πολίτες από τα πιο Τρελά σχέδια τους.Καταστρέφουν την Οικονομία μας την Ψυχολογία μας  με την δήθεν Πανδημία..Απαγόρευσαν την Θρησκευτική ελευθερία μας απαγόρευσαν την ελεύθερη μετακίνηση μας και εκτελούν εντολές της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ κατά της ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ..

Είναι υπεύθυνοι της Καταστροφής και πρέπει να επιβληθεί η ΑΜΕΣΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥΣ για να επέλθει η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και η ΟΜΑΛΟΤΗΤΑ στη Χώρα..Κατεβάζουν κάθε διαφορετική άποψη Γιατρών που μεταδίδουν την αλήθεια..Σβήνουν Δημοσιεύματα και άρθρα από τα Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης και πλήρωσαν τα Μέσα Μαζικής εξαπάτησης για σπέρνουν ΤΡΟΜΟ και ΦΟΒΟ…Η Τρομοκρατική διασπορά του Πανικού και της απόγνωσης,είναι έγκλημα κατά της Ανθρώπινης ζωής.

Χρειάζεται αμεση κατάργηση όλων των Πράξεων Νομοθετικου Περιεχόμενου και Νόμων για τον Κορωνοιό που επέβαλαν στη Χώρα μας ο Πρωθυπουργός και όλος ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΒΟΥΡΚΟΣ.. Είναι όλοι συνένοχοι της τραγικής κατάστασης στη Χώρα και πρέπει να ΚΑΘΕΡΑΙΘΟΥΝ με απόφαση Γενικής Λαϊκής συνέλευσης των Ελλήνων..Εκτελούν εντολές από Π.Ο.Υ που κατηγορούνται ήδη στην Αμερική για χρηματοδοτήσεις από την ΣΥΜΟΡΙΑ του Bill Gates , Rockefeler , G.Sorros κ,α για την  εφαρμογή αυτού του Παρανοϊκού σχεδίου. Στόχος τους ο  έλεγχος των πληθυσμών και της μείωσης του..Δηλαδή η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ανθρώπων!!!! Με υποχρεωτικά  εμβόλια και με τα μέτρα που φέρνουν την απόγνωση και την ΠΕΙΝΑ!!!

Εαν όχι άμεσα πότε? Κυκλοφορεί σε video μια μήνυση κατά του Πρωθυπουργού και των συνενόχων …Νομίζω ότι δεν θα κινηθεί καμιά Αρχή κατά μια ΧΟΥΝΤΑΣ …

Δουλειά έχει και λόγο μόνο ο  ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ και τα ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ…Το αρθρο 120 του Συντάγματος πρέπει να εφαρμοστεί ΤΩΡΑ…ΑΡΘΡΟ 120:  H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

Άρθρο του Χρόνη Προσαλέντη Δημοσιογράφου.

Υ.Γ ΔΕΙΤΕ το video που κυκλοφορεί για τη μήνυση κατά της Χούντας -Παραρτήματος της Ν.Τ.Π στη Χωρα μας.

*** ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Αυτό τους ενοχλεί πιο πολύ από τα like!!!Είναι το ελάχιστο που μπορείς να κάνεις και δεν κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ…Όσο θα είναι όρθιο και το Ιντερνετ…ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ -Διάδωσε την αλήθεια…μόνο έτσι θα σωθεί ο κόσμος & η Χώρα μας από τα Παρανοϊκά σχέδια της Νέας τάξης και του Πολιτικού μας συστήματος που εκτελεί τους Ελληνες..

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close