Καζανι που βράζει ολη Χώρα για την προδοσία παραχώρησης του ονόματος Μακεδονία

makedoniaΒράζει σαν καζάνι ολη η Χώρα απο την προδοσία για την παραχώρηση του ονόματος και της Ιστορίας μας στους Σκοπιανούς. Τσουνάμι η οργή με αποδοκιμασίες σε πολιτικά πρόσωπα και διαμαρτυρίες.

ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ από χθές Τετάρτη βρίσκονται με σημαίες πολίτες  μπροστά το Λευκό Πύργο  ενώ  την Κυριακή το απόγευμα οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες θα βρίσκονται στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

 Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας για τη Μακεδονία μας έχουν προγραμματίσει για την Κυριακή 24, Ιουνίου, 19.00μ.μ  στη πλατεία Λευκού Πύργου. Όλοι οι Έλληνες ακομμάτιστα καλούνται από τους διοργανωτές με την Ελληνική σημαία και τον Ήλιο της Βεργίνας στο χέρι. Θα ακολουθήσει πορεία στα προξενεία ΗΠΑ, Σκοπίων και τα γραφεία ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ. Την  σελίδα της εκδήλωσης από τους διοργανωτές στο facebook μπορείτε να την επισκεφθείτε  ΕΔΩ

Στην Αθήνα πολίτες βρίσκονται πέντε συνεχόμενα βράδια στην Ηρώδου Αττικού και απαιτούν την παραίτηση Παυλόπουλου φωνάζοντας συνθήματα  για παραίτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας  τραγουδώντας τη Μακεδονία ξακουστή (Δείτε το video)

ΚΑΤΕΡΙΝΗ Χθές

Ξεχύθηκαν στους δρόμους φωνάζοντας ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Πλήθος κόσμου  συγκεντρωθηκε  έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από κάλεσμα – πρόσκληση που εξέδωσαν οι πολιτιστικοί σύλλογοι του νομού Πιερίας και τραγουδώντας τον ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ.Οι διαμαρτυρόμενοι κρατούσαν  Ελληνικές σημαίες και λάβαρα ενώ οι σύλλογοι επέδωσαν  ψήφισμα, για να δηλώσουν την δυσαρέσκεια τους στη συμφωνία και να γνωστοποιήσουν στους τοπικούς βουλευτές ότι «ο αγώνας για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας θα είναι συνεχής».

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button