Tη νυχτα στο ΔΣ διαβεβαίωνε ο”ψευτης” Δήμαρχος οτι δεν θα έρθουν και το πρωι περασαν 7 κλουβες ΜΑΤ

matΗΡΘΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ -ΝΙΚΟΛΟΥΖΟΥ – ΑΣΠΙΩΤΗ…ΒΟΥΤΙΑ ΣΤΟ ΨΕΜΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ…

Επτά κλούβες με δυνάμεις κατοχής οδεύουν στη ΛΑΚΟΥΒΑ της Λευκίμμης.Ηδη μια διμοιρία βρίσκεται στο χώρο όπως βλέπεται στη φωτογραφία που δημοσίευσαν κάτοικοι της περιοχής.Το βράδυ στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος Κερκυρας διαβεβαίωνε επί τριπλούν οτι δεν υπάρχουν ΜΑΤ και ούτε θα έρθουν…οτι είναι κατά της καταστολής αλλά ΜΑΤ δεν θα ερθουν. Οι κάτοικοι είχαν όμως σωστές πληροφορίες και σήμερα το πρωί θα προστεθούν κι αλλες διμοιρίες που ήρθαν απο Ηγουμενίτσα με φερρυ προς Κερκυρα.

Οι κάτοικοι χτύπησαν συναγερμό για να σώσουν την περιοχή τους από το νεο έγκλημα..ο Δήμαρχος κ Νικολούζος δεν τοποθετήθηκε αν και του ζητήθηκε σε ποια μεριά θα είναι με τους πολίτες η με τις δυνάμεις καταστολής…Μονο ψέμματα έλεγε χθες το βράδυ στο ΔΣ δουλεύοντας ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ  τους παρευρισκόμενους και όλους τους Δημότες της Κέρκυρας.

15 Διμοιρίες ΜΑΤ βρίσκονται στη Λευκίμμη για να προστατέψουν το δρόμο που οδηγεί στο ΧΥΤΑ-ΛΑΚΟΥΒΑ ώστε συνεργεία να τον καταστήσουν προσβάσιμο σε επικαθίμενες νταλίκες που θα περάσουν να εναποθέσουν σκουπίδια και δέματα. Οι κάτοικοι έχουν αποκλειστεί απο την ιδιωτική τους περιουσία και συγκεντρώνονται για να αντιμετωπίσουν τον ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΤΟΧΗΣ του ΤΣΙΠΡΑ -ΝΙΚΟΛΟΥΖΟΥ-ΑΣΠΙΩΤΗ.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button