Ετοιμοι στο Υπουργείο για το πλοίο καρναβαλος με 70 τμ(??????) γκαράζ στα Διαπόντια αντι 150.

Ούτε 40 μέτρα γκαράζ  ωφέλιμο χώρο δεν έχει το πλοίο ΖΑΝΑΝΤΟΥ που ο πλοιοκτήτης του έχει προ-ανακοινώσει οτι έχει καπαρώσει το μαϊμού διαγωνισμό των Υπουργών  Κουβέλη και Σαντορινιού!!!!

Η πρόσκληση ενδιαφέροντος δημοσιεύτηκε σήμερα 20/12/2018  για το πλοίο που θα υπογράψει για τρεις μήνες αρχικά και ενα χρόνο στη συνέχεια….Το υπουργείο κρατά κανονισμούς του 1970 και χαμηλή επιχορήγηση για να μην αναβαθμιστεί η γραμμή και μπει πλοίο μεγάλο στη γραμμή των Διαποντίων Νησων. Μεγαλύτερη υποβάθμιση δεν εχει γίνει άλλοτε για τα τρία ακριτικά νησιά.

Το πλοίο εκτός του οτι δεν ειναι ασφαλές δεν έχει την δυνατότητα να μεταφέρει φορτηγά ,φορτηγά ψυγείου και μηχανήματα έργου παρά μόνο 2 με 3 ΙΧ και μια μπαλέτα νερό!!!! Οταν τα νησιά έχουν επιχειρήσεις και σπίτια που χρειάζονται 150 τ,μ τουλάχιστο γκαράζ το Υπουργείο αποφάσισε να ξεβρακωθεί για να βάλει το πλοίο του εκλεκτού τους Αντίοχου με πραγματικό ωφέλιμο χώρο κατω των 70 τμ !!!!!! Γυρω στα 40 τμ είναι ο ωφέλιμος χώρος στο ΖΑΝΑΝΤΟΥ..Συνεπως τα νησιά οδηγούνται στην Οικονομική διάλυση τους .

Κατοικίες και επιχειρήσεις πολίτες και επαγγελματίες με αυτή την υποβάθμιση στην θαλάσσια συγκοινωνία θα διαλυθούν Οικονομικα και Τουριστικά.Τα νησιά οδηγούνται στο μαρασμό  αλλά και στη φυγή των κατοίκων..με προεκτάσεις Εθνικής Ασφαλείας για την ΑΟΖ των νησιών από την εγκατάλειψη.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button