Δρομος με ντουβάρια …Ωρες και ουρές Ταλαιπωρίας στο Σολάρι για ένα έργο που αυξάνει το χρόνο προσπέλασης του.(video)

Από μισή έως και ολόκληρη ώρα χρειάζεσαι για να μπεις η να βγεις από Σολάρι για πόλη η αντίστροφα…Τι μελέτες και τι ομελέτες για τους εργολάβους δεν λέγεται…ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ στη μέση του δρόμου για να αυξηθεί τελικά ο χρόνος προσπέλασης από το Σολάρι στη πόλη και αντίστροφα …Και ακόμη δεν ήρθαν οι επισκέπτες για το Πάσχα και οι Τουρίστες…

Απο που θα περάσουν τα λεωφορεία τα ταξί οι επαγγελματίες και οι κάτοικοι? Οσοι έχουν πτήση τι ώρα θα ξεκινούν από το Σιδάρι κ.Πανδη Περιφερειάρχη και κ Γαλιατσατο? Τι άλλαξε ? Ο δρόμος στρώθηκε και τα πράγματα έγιναν χειρότερα…Τα μαγαζιά έχασαν το 30% της πελατείας τους με τα ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ και ΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ που ρίξατε και οι αντίπαλοι συνδυασμοί στην Περιφέρεια δηλώνουν ότι αν πάρουν τις εκλογές θα τα ΞΗΛΩΣΟΥΝ!!!!

Το στηθαίο ΕΚΤΡΩΜΑ της Εκάτης ,τα ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ στη διαδρομή που χωρίζουν τα μαγαζιά και τις τραπεζοκαφετέριες σε ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ και ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ!!! Πεταμένα λεφτά και τα ΙΧ παρκαρισμένα επάνω στην αριστερή και δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας….

Κυρία Πανδη συγχαρητήρια θα πάρετε ΜΑΣΤΕΡ με πέντε Φάσκελα……γι αυτό θα κατέβει και στο Δήμο για Δήμαρχος να φτιάξει τα Υπόγεια πάρκινγ!!!!

Απίστευτη ταλαιπωρία ζουν και ακόμη χειρότερα θα γίνουν τα πράγματα μόλις αρχίσουν να έρχονται οι επισκέπτες του νησιού….

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO Ti γινόταν χθες!!!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button