Στο Δημοτικό Συμβούλιο τα Φέσια τα αδιέξοδα απο την πλήρη διάλυση της επιχείρησης Ύδρευσης απο την πρωην Δήμαρχο Κέρκυρας

Τα ΦΕΣΙΑ τα Ανοίγματα τα ΧΡΕΗ εχουν δεσμεύσει τη Νεα Δημοτική Αρχή Κερκυρας ..η οποία της τα ειπε κατάμουτρα στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου δια στόματος Δημάρχου Αντιδημάρχου Οικονομικών και Προέδρου της ΔΕΥΑΚ.
ΣΤ.ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ (Δήμαρχος Κερκυρας) :Που ειμαστε που ζούμε δεν βλέπουμε που παραδώσατε σε πλήρη Διάλυση την επιχείρηση Υδρευσης?? η ΔΕΥΑΚ ηταν σε Καθεστώς πλήρους απραξίας!! Τεράστια ανοίγματα οπως στη ΔΕΗ 15 εκ ευρω Και στην επιχείρηση και στο Δήμο Πληρώνουμε τα χρεη της Διοίκησης σας.
ΜΑΖΗΣ (Νεος Πρόεδρος ΔΕΥΑΚ) Η επιχείρηση σήμερα ειναι Γκρεμισμένη..Σας παρέδωσα 2 εκ 700 χιλ ευρω Ταμειο στις Τράπεζες το 2019.
ΤΣΙΜΠΟΥΛΗ (Αντιδήμαρχος Οικονομικών) Προχωρήσατε το φάκελο και δεσμεύσατε το Δημο παρα αυτών που λέγατε οτι δεν θα τον δεσμεύσετε με τον Εργολάβο.Εχετε δεσμεύσει τον Δημο για πολλά πράγματα..
Η κ.Υδραίου την Πίτα της Παράταξης της την εκοψε στα Μπουζούκια Τραγουδώντας την Κόκκινη Γραμμη…Μεχρι και οι πολίτες τις τα “Ψάλλουν”..Μάλλον δεν εχει εν συναίσθηση για τη ζημιά που εχει κάνει..
1 εκ το φεσι στον ΦΟΣΔΑ και 1.900.000 στη μεταφορά σκουπιδιών και ακόμη αλλα στην Αγορά έχουν δέσει χειροπόδαρα τη Νεα Δημοτική Αρχη…Σε αναμμένα κάρβουνα ο Στέφανος Πουλημένος ειπε Δημόσια τα κατορθώματα της κ.Υδραίου.
Δειτε την εκπομπή απο το amazonios TV σε σχολιασμό  του Δημοσιογράφου μας Χρόνη Προσαλέντη.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button