Δεκαπέντε μέρες με είκοσι το πολύ …..

tsipras lineΤου Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη

Aπο την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου έως και τέλος Φεβρουαρίου τα γεγονότα θα τρέχουν και όλα θα δείχνουν και θ ανάβουν εστίες στρατιωτικής εμπλοκής σε Συρία Τουρκία.Στην Ελλάδα τα πράγματα θα γίνονται χειρότερα με το λαό στους δρόμους κατά του ασφαλιστικού που θέλουν να περάσουν οι προσκυνημένοι της κυβέρνησης και τα υπόλοιπα κόμματα που θέλουν συγκυβέρνηση.

Το Συριζα δεν θ αντέξει από τις απεργιακές κινητοποιήσεις και η κυβέρνηση θα πέσει στις επόμενες 15 ήμερες. Θα προσπαθήσουν να στήσουν πολυκομματική για να περάσουν το ασφαλιστικό. Ούτε και αυτή η προσπάθεια θα πετύχει…Ηρθε η ώρα να ενωθούμε όλοι οι Ελληνες αλλιως σκάψτε το λάκκο σας!!!

Η κατάρρευση του πολιτικού συστήματος έρχεται….Η Τουρκία θα χτυπηθεί και θα χτυπήσει στο Αιγαίο.Οι λαθρομετανάστες θα μείνουν εγκλωβισμένοι στη Χώρα μας.Στα σύνορα απαγορεύουν σε όποιον δεν πηγαίνει Γερμανία να περάσει και μόνο αν είναι  Σύριος η Αφγανός.

Ολες οι άλλες φάρες  μένουν εδώ. Αυτό σημαίνει ότι το 80% εγκλωβίζεται στη Χώρα μας με όλες τις συνέπειες για εμάς που έχουν σχεδιάσει.

Τα γεγονότα θα είναι σκληρά και η ημερομηνία 01/09/2016 που όλοι θα πρέπει να έχουμε την κάρτα του πολίτη με το τσιπ δεν πρόκειτε να έρθει.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button