Όποιος δινει τη μικρότερη προσφορά παίρνει τη γραμμή και οχι με προτεραιότητα!!!

Στο νέο διαγωνισμό για τη σύνδεση των Ιονίων Νήσων "μιλούν" για προτεραιότητα!!!!

Στην επιδοτούμενη γραμμή που συνδέει ολα τα νησια του Ιονίου τα τελευταία χρόνια τα παντελονιάζει ο Κωστας Αντίοχος με το επιβατικό πλοίο «HIGH SPEED AZIMUT JOY CRUISES»….

Η  ακτοπλοϊκή γραμμή  συνδέει κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή την Κέρκυρα με τους Παξούς, τη Βασιλική της Λευκάδας, τον Πισαετό Ιθάκης, τη Σάμη Κεφαλονιάς και τη Ζάκυνθο, ενώ αντίστροφα η ακτοπλοϊκή γραμμή με αφετηρία τη Ζάκυνθο και τελικό προορισμό την Κέρκυρα  εκτελείται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο.Το πλοίο αυτό είναι αργό και χρειάζεται 9 με 10 ωρες να φθάσει στο τελικό προορισμό του και δεν μεταφέρει ΙΧ!!! Ούτε κάρβουνα να έκαιγε!!!

Στο νέο διαγωνισμό που θα γίνει μάθαμε οτι υπάρχει ενδιαφέρον δυο νέων πλοιοκτητών με πλοία που μπορούν να μεταφέρουν και ΙΧ…Το υπουργείο θα ακολουθήσει διαδικασίες κάτω απο το Τραπέζι η θα δώσει τη γραμμή σε αυτον που θα δώσει τη μικρότερη προσφορά…Θα λάβει υπόψη του οτι τα άλλα πλοία μπορούν να μεταφέρουν και ΙΧ η θα δώσει προτεραιότητα όπως περιέργως ακούγεται στον Αντίοχο να παντελονιάσει την επιχορήγηση?

Αναβάθμιση η στο ίδιο έργο θεατές? Που ακούστηκε οτι η επιχορήγηση δίνεται με προτεραιότητα!!!! Οποιος δώσει τη μικρότερη προσφορά παίρνει τη γραμμή….Εκτος και αν στο Υπουργείο συμβαίνουν άλλα πράγματα???

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close