Τόμπρος (Συριζα) εκτός ελέγχου : Δράση εγκληματικής οργάνωσης στη Λευκίμμη..Τα εβαλε με Δημοσιογράφους για άσκηση κριτικής!!!

video :START Channel

ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ…ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗ ΒΡΩΜΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ!!!!

ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ..

Εκτός εαυτού κατηγόρησε δημοσιογράφους που ασκούν κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά αυτους που σιγονταρουν οπως υποστηρίζει τον Αλέξανδρο  το Αλευχιμον και το κίνημα Λευκιμμης για να υπάρχει ανωμαλία!!!

Μεταξύ αλλων  ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής του Συριζα Κέρκυρας κ.Τόμπρος δηλωσε:

Επισημαίνουμε ότι έχουμε Δράση εγκληματικής οργάνωσης στη Λευκίμμη….που έχει στόχο και θέλει νεκρό και αιμα..Είναι αυτή που όπλισε το χέρι του συγκεκριμένου (Αλέξανδρου) να πετάξει τον εκρηκτικό μηχανισμό .

Καταγγέλλουμε ότι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι και κανάλια σιγοντάρουν αυτό το κλίμα..για να έχουμε ανωμαλία εκεί κάτω..Κάποιοι μεμονωμένοι έφθασαν σε σημείο να ηρωποιήσουν έναν άνθρωπο ο οποίος ήταν εντεταλμένος να σκοτώσει άνθρωπο εκείνο το βράδυ.

Επίσης θέλουμε να καυτηριάσουμε και να δείξουμε τον αποτροπιασμό μας ως πολιτική δύναμη στο Νομό(ΣΥΡΙΖΑ) για τη στάση του Προέδρου του τηλεοπτικού σταθμού ΣΤΑΡΤ  κ.Λιντοβόη για τη τοποθέτηση του ότι η κυβέρνηση βρωμάει..Θα θέλαμε να πούμε στο κ.Λιντοβόη βρώμικες κυβερνήσεις είναι αυτές που κατακλεψαν τα πάντα …Εμεις λέμε ότι δεν έχει δικαίωμα να συκοφαντεί το ΣΥΡΙΖΑ αυτός και ο δημοσιογράφος κ.Ζηνιάτης να αποκαλεί εκλεγμένους βουλευτες-αυτοδιοικητικους  να τους αποκαλεί  ξεφτίλες και με τέτοια αγένεια να τοποθετείτε απέναντι τους.Ειναι   απαράδεκτα φαινόμενα.

Επιπλεον για τον κ.Ζηνιατη δεν έπρεπε με τίποτα να κάνει το ατόπημα  να δημοσιοποιήσει τα πρακτικά συνεδρίασης της Νομαρχιακής Επιτροπής   του Συριζα τα οποία υπεκλάπησαν και  να κάνει χρήση αυτών προσβάλει την δημοκρατική λειτουργία του κόμματος μας στη Κερκυρα.Δεν ήταν ηθικά σωστό νόμιμο.

Τέλος ζήτησε από το τηλεοπτικό κανάλι να βγει και να πει οτι ήταν παρατραβηγμένη η κρίση του και η αποψη του!!!!!!!για να τα πάνε καλά από εδώ και πέρα..και για τα προβλήματα που ζει το νησί απο τα πολιτικα πρόσωπα του ΣΥΡΙΖΑ  που κυβερνούν σε Δημο και Κυβέρνηση τους εβγαλε ΛΑΔΙ!!!!!

 

 

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close