Στήνουν χωματερές και εκτός κεντρικών δρόμων για να μην τις βλέπουν διερχόμενοι..(Φωτο & video)

Η κατάσταση με τα σκουπίδια και τις χωματερές στους δρόμους της Κέρκυρας και κοντά σε ξενοδοχειακές μονάδες και καταλύματα συνεχίζεται από αυτή τη δημοτική αρχή δημιουργώντας εστίες μόλυνσης από το ένα άκρο στο άλλο σε ολόκληρο το νησί. Η ζημία στην Οικονομία και τον Τουρισμό ανεπανόρθωτη.

Σε μερικά σημεία μάλιστα όπως π.χ στη Δασιά μάζεψαν τα σκουπίδια από το κεντρικό δρόμο πριν το ΙΚΟΣ και έστησαν ΧΩΜΑΤΕΡΗ σε παράδρομο της περιοχής…

Συγκεκριμένα από το γεφύρι Μέρλιν στο στενό δρόμο που οδηγεί προς του Τζάβρου όπως βλέπεται στις ΦΩΤΟ και το VIDEO έστησαν νέα χωματερή.

Έτσι κάνουν σε όλο το νησί και βρίσκεσαι μπροστά σε ένα αποκρουστικό θέαμα …Τα “έργα” και η πολιτική  Νικολούζου Ασπιώτη Καλούδη καταλήγουν σε αυτές τις βρόμικες λύσεις και μετατρέπουν το νησί σε μια απέραντη χωματερή …Η Κέρκυρα δεν έχει μέλλον από αυτές τις πολιτικές που καταστρέφουν και ρυπαίνουν το περιβάλλον και δημιουργούν εστίες μετάδοσης ασθενειών…

Επίσης αυτό που γινόταν και πέρυσι γίνεται και αυτή τη νέα σεζόν με κρυφές μικρές εργολαβίες που “αναλαμβάνουν” παράνομα  έναντι αμοιβής το μάζεμα σκουπιδιών από μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις και το θάψιμο ανεξέλεγκτα των σκουπιδιών μέσα στη νύχτα …..

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ , VIDEO & ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΤΗ ΚΡΥΦΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ

Tags
Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close