Νέα μήνυση για παράνομη εναπόθεση σκουπιδιών στα παλιά κύταρα (Τεμπλόνι).(Video)

Σε νέα μήνυση προχώρησε ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Τεμπλονίου όπως μας δήλωσε σήμερα (16/11/18) στο Ραδιόφωνο μας η Πρόεδρος του Συλλόγου Τεμπλονίου κ.Μάγδα Παπανικολοπούλου. για την εναπόθεση σκουπιδιών στο Τεμπλόνι. Πληροφορήθηκα απο χθές οτι ρίχνουν σκουπίδια στα κύταρα τα παλιά.Θα πρέπει να τους ενημερώσω και μέσα από την εκπομπή σας ότι δεν θα τους το επιτρέψουμε…Ηδη καταθέσαμε μήνυση αλλά υπόψη έχει καταργηθεί το αυτόφωρο.Θα περιμένουμε πότε θα εκδικαστεί.Αυτοί κάνουν τη “δουλειά” τους και δεν τους αγγίζει στην ουσία κανείς.Δεν είναι τυχαίο που βγήκε φωτογραφική διάταξη τέλος Ιουλίου οτι απαλλάσσονται από την αυτόφωρη διαδικασία Δήμαρχοι ,Περιφερειάρχες και Πρόεδροι των φορέων!!!!Το ψάρι βρωμάει απο το κεφάλι…

Οσο για τις δηλώσεις Καλουδη (Αντιδημάρχου Καθαριότητας)  οτι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα ουτε με τα τρωκτικά είπε ότι όσο είναι τα σκουπίδια στους δρόμους το πρόβλημα δεν μπορεί λυθεί το θέμα γιατί τα ποντίκια πάνε στη τροφή απο τα σκουπίδια.Φως δεν υπάρχει και απορώ πως υπόσχονται σε κατοίκους οτι θα μαζέψουν τα σκουπίδια και οτι θα αλλάξει η εικόνα σε δέκα μέρες .Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους..Είναι τυχαίο που παρουσιάζονται συμπτώματα σταφυλόκκοκου? Πολυ φοβάμαι για χειρότερα θέματα..

Για το εργοστάσιο κοροϊδεύουν και αυτά τα λέει ο Δήμαρχος γιατί πρέπει κάτι να πεί..Λυπάμαι για την κατάντια μας,Το πρόβλημα πρεπει να καταλάβουμε οτι δεν αφορά το Τεμπλόνι αλλά ολη τη Κέρκυρα.

ΔΕΙΤΕ και ακούστε στο VIDEO ολόκληρη την τοποθέτηση της κ.Παπανικολοπούλου από την εκπομπή ΑΜΑΖΟΝΙΟΣ 16/11/18 στον Δημοσιογράφο Χρόνη Προσαλέντη.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close