Στο μπαλκόνι του Υπουργείου Προστασίας(Χαρδαλιά) δε κολλάει ο ιός..Εστησαν πάρτυ!!! (Video) Συνεχίζουν το δούλεμα!!

Aπάντηση Χαρδαλιά στο twitter

Βίντεο που κάνει το γύρο των μέσων κοινωνική δικτύωσης, δείχνει ότι στο υπουργείο του Νίκου Χαρδαλιά , το γλέντησαν τη Τσικνοπέμπτη με χορούς και πανηγύρια στο μπαλκόνι!!!

Χωρίς μέτρα και μάσκες ..ΕΤΣΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!!! Ο Υφ.Προστασίας  κ. Χαρδαλιάς παραδέχθηκε οτι κάποιοι το γλέντησαν αλλά δεν εχουν σχέση με την Πολιτική Προστασία  οι απαράδεκτοι που μαζεύτηκαν την Τσικνοπέμπτη  στο μπαλκόνι και οτι ηταν στο  χώρο της πρώην Helexpo.

Δειτε την απάντηση Χαρδαλιά

Από πλευράς του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος σχολίασε την ανάρτηση του Νίκου Χαρδαλιά, κάνοντας λόγο για αποποίηση ευθυνών: «Πριν από λίγο ο κ. Χαρδαλιάς παραδέχθηκε ότι το βίντεο με το κορωνογλέντι την Τσικνοπέμπτη στο κτίριο που στεγάζεται το Υπουργείο του, το οποίο έχει κατακλύσει από χθες το διαδίκτυο, είναι πέρα για πέρα αληθινό.
Ο κ. Χαρδαλιάς αποποιείται των ευθυνών του, ρίχνοντας τις ευθύνες σε άλλη υπηρεσία που ουδεμία σχέση έχει με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. Περιμένουμε από την κυβέρνηση να πει ποιος είναι ο πολιτικός προϊστάμενος της υπηρεσίας που έστησε το γλέντι».
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ …ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΜΑΣΗΤΑ….

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button