Η κυβέρνηση προωθεί κατάργηση των ποινών για όσους έβλαψαν τη χώρα σε εθνική διαπραγμάτευση κ.α

Κρυμμένες “βόμβες” βρίσκονται στην αλλαγή του Ποινικού Κώδικα…Συγκεκριμένα για προδοσία τους Έθνους μας απο τους Εθνοπατέρες σε συμφωνίες με Ξενες Χώρες σε παραχωρήσεις αλλά και στα Μνημόνια δεν θα υπάρχει Τιμωρία.

Οσοι μας έβαλαν σε μνημόνια οι διαπραγματεύσεις με την Τρόικα αλλά και η συμφωνία των Πρεσπών και οσοι ανακατεύτηκαν στην παραχώρηση της Μακεδονίας θα τη βγάλουν καθαρή με τα σημεία και τέρατα των αλλαγών που Π.Κ

Μια διάταξη που τιμωρούσε με κάθειρξη πρόσωπα που εκπροσωπούσαν τη χώρα σε διαπραγματεύσεις με ξένη κυβέρνηση, όπως στη Συμφωνία των Πρεσπών  καταργείται στον νέο Ποινικό Κωδικα.

«Όποιος ως πληρεξούσιος του ελληνικού κράτους ή συμμάχου του, διεξάγει με κάποια άλλη κυβέρνηση υποθέσεις του εντολέα του με πρόθεση κατά τέτοιο τρόπο που να μπορεί να προκύψει βλάβη για τον εντολέα, τιμωρείται με κάθειρξη».

Μια αλλη διάταξη που προκαλεί αντιδράσεις είναι η μετατροπή σε πλημμέλημα όσων κατασκευάζουν μολότωφ και κατέχουν εκρηκτικά!!!

Η μετατροπή της κατασκευής και κατοχής εκρηκτικών (και μολότοφ) από κακούργημα με ποινή έως 20 χρόνια σε πλημμέλημα με ποινή τουλάχιστον 3 χρόνια.

Η μείωση της ποινής για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης που από ποινή 10-20 χρόνια πέφτει στα 5-10 χρόνια.Και τέλος οι διαρρήξεις και κλοπές δεν θα είναι αυτόφωρο άλλα θα διώκονται κατόπιν εγκλήσεως!!!!!

Οι ποινικολόγοι ανακαλύπτουν συνεχώς άρθρα του ισχύοντα Ποινικού Κώδικα τα οποία καταργούνται παντελώς, και αφορούν την κατάρτιση ένοπλης ομάδας, τη βλασφημία του Θεού, της Εκκλησίας και της θρησκείας, τη περιύβριση νεκρών, την απάτη για την αποφυγή της στράτευσης, τη διατάραξη συνεδριάσεων Συλλόγων, κ.λπ.

 

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close