Γερακαράκος : Η Αστυνομία Κέρκυρας έπρεπε να κάνει μήνυση στο Δήμο& Σύνδεσμο και όχι να φρουρεί μη αδειοδοτημένο χώρο!!! Τα ακούς Μποζίκη?

 

alamanos

Σε νέα του τηλεφωνική δήλωση ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ εμμέσως πλην σαφώς αναφέρει οτι η Αστυνομία Κέρκυρας και η Ασφάλεια του νησιού έπρεπε να προβεί σε μήνυση-δικογραφία κατά των Νικολούζου-Ασπιωτη-Κορακιανιτη και όλων όσων ευθύνονται για την παράνομη λειτουργία του ΧΥΤΥ Λευκίμμης και να σφραγίσει το χώρο.

Η Aσφάλεια όμως και η Αστυνομία φτιάχνει δικογραφίες και τυλίγει στα δίχτυα της Δικαιοσύνης τους αγωνιστές κατοίκους της Λευκίμμης που προσπαθούν να σώσουν τη Κέρκυρα από το Καρκίνο που μοιράζει  ο Νικολούζος αλλά και να προασπίσουν την οικονομία του νησιού και το Τουριστικό προϊόν που χτυπάνε αλύπητα με τις παράνομες ενέργειες τους Δήμος-Σύνδεσμος Καθαριότητας…

Η Εισαγγελία Κέρκυρας έστω και αυτεπάγγελτα θα έπρεπε να είχε παρέμβει απέναντι σε αυτό το καθημερινό ΕΓΚΛΗΜΑ .Τα σκουπίδια κυριεύουν τους δρόμους που μετετράπησαν σε χωματερές με κίνδυνο μολύνσεων .Ηδη χθες βγήκαν video στον αέρα με δηλώσεις Τοπικών προέδρων για την τραγική κατάσταση !! Μέχρι και σκουλήκια και μύγες γεννήθηκαν από την μη αποκομιδή!!!

Ο κ.Γρηγόρης Γερακαράκος (Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας  Αστυνομικών Υπαλλήλων ΠΟΑΣΥ) δήλωσε χθες (06/10/2018) τηλεφωνικά σε Τοπικό Τηλεοπτικό σταθμό της Κέρκυρας:

Υπάρχει ενα μεγάλο ζήτημα.Το θέμα είναι ότι η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ στην ουσία είναι ΠΑΡΑΒΑΤΗΣ!!!!!

Γιατί δεν έχει βγεί άδεια γι αυτό το έργο και η αστυνομία κάθεται εκεί πέρα ώστε να είναι ανοικτό ώστε να πηγαίνουν τα σκουπίδια οπού και αυτά πηγαίνουν ΟΧΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΑ αλλά όπως είναι Σείμικτα!!!!!

Οταν ο Αστυνομικός κάνει περιπολία και ελέγχει ένα κατάστημα και δεν έχει άδεια τι πρέπει να κάνει? Υποβάλει μια μήνυση και στις τρεις μηνύσεις το κατάστημα να κλείσει!!! 

Αντιθέτως  εδω πέρα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ Η ΑΔΕΙΑ και η Αστυνομία μένει εκεί….

ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ και η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ και ειναι ΠΑΡΑΒΑΤΗΣ μενοντας ΣΕ ΜΗ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΧΩΡΟ!!! ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ!!!

ΚΥΡΙΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ (ΣΠΥΡΟ ΑΛΑΜΑΝΟ) και ΚΥΡΙΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ  ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ( ΜΑΝΘΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ)  ο κ.ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ!!!! ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

Ο ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ!!!!

Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ? ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΝΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑ?

ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ….?

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button