Αυτος ειναι ο “ευγενικός” Αντίοχος…. Στόμα οχετός!! Δεν ηθελε κάμερες για να μην αποκαλύψουμε την αλήθεια..(video με τις βρισιές)

Aκούστε τον πλοιοκτήτη του ΖΑΝΑΝΤΟΥ στη Λιμανίσια παρουσία του.Στο πρώτο δρομολόγιο του πλοίου του απο Κέρκυρα για τα Διαπόντια νησιά Ερείκουσα Μαθρακι Οθωνοί…την Κυριακή του Καρναβαλιου 03/03/2019!!!

Ο κ.Αντιοχος δεν θελει να χάσει τα 700 χιλιάδες ευρω της επιχορήγησης και τα βάζει με όποιον αποκαλύπτει την αλήθεια για το πλοίο του…Ενα πλοίο που δεν μπορεί να βαλει μέσα μικρά φορτηγά και μηχανήματα έργου παρά μονο 2 ΙΧ …Και για να βάλει κατι παραπάνω τα τοποθέτησε ΠΑΡΑΝΟΜΑ πάνω στο διάδρομο των επιβατών…Δεν μπορεί να μεταφέρει ολη την τροφοδοσία των τριών νησιών…Ενα ψυγείο μια  κουζίνα ενα σαλόνι να θέλει να αντικαταστήσει κάποιος στα νησιά κάποια κατασκευή κ.α ειναι αδύνατο να μεταφερθούν γιατί δεν εχει τον απαιτούμενο χώρο στο γκαραζ…Για να τα βάλει πρέπει να πετάξει την τροφοδοσία η ΙΧ εξω…Τι θα γίνει με αυτό?

Δείτε στη φωτό αριστερά τα ΙΧ πάνω στο διάδρομο επιβατών Παράνομα!!!!

ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ (ΝΑ ΦΑΝΕ) ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ

Την αλήθεια δεν τη θελει ο κ.Αντίοχος και χθες στο πρώτο δρομολόγιο ΕΒΡΙΖΕ ως οχετός και απειλούσε και καλούσε το πλήρωμα να ΦΑΝΕ τον Δημοσιογράφο που κατέγραφε το ρεπορτάζ για το πρώτο δρομολόγιο…Για να μην διαπιστωθούν οι παρανομίες του…

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΟΧΕΤΟΣ!!…..ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΝ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ Η ΒΑΚΗ Ο ΠΑΥΛΙΔΗΣ,Ο ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟΣ ,Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΓΙΑ ΝΑ “ΒΟΛΕΨΟΥΝ” ΤΑ ΝΗΣΙΑ !!!

ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ !!! ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΛΙΜΕΝΑΡΧΑ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΒΑΣΗ? ΜΠΟΡΕΙ Ο Κ.ΑΝΤΙΟΧΟΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΙΧ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΩΝ?

ΠΟΤΕ κ.ΛΙΜΕΝΑΡΧΑ ΘΑ ΜΕΤΡΗΣΕΤΕ ΤΟ ΓΚΑΡΑΖ  ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗΣ?

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΙΜΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ  ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ?

ΠΟΙΟΣ κ.ΛΙΜΕΝΑΡΧΑ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΙΧ ΜΕΣΑ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ  ΤΑ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΡΑΝΟΣ ΑΦΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ?

Τα νησιά εχουν βλάβες σε ΔΕΗ και ΟΤΕ και δεν μπορούν να μεταφερθούν τα συνεργεία για να επιδιορθωθούν…Γιατί θα πρέπει να πληρώσει το Κράτος ΕΞΤΡΑ χρήματα για να πάνε με αλλο πλοίο?

Το Υπουργείο έστησε το Διαγωνισμό με 5.100 ανώτερο ποσό για το κάθε δρομολόγιο ώστε να μην υπάρξει άλλος πλοιοκτήτης να ενδιαφερθεί…..Κι όμως απο 6.500 ευρώ και πάνω υπάρχουν πλοιοκτήτες να εξυπηρετήσουν τη γραμμή…

Το κόλπο ηταν να τα πάρει 700 χιλιάδες ευρω ο Αντίοχος και να δώσουν και σε δεύτερο πλοίο (φερρυ) άλλα τόσα!!!! Δηλαδή 9.400 ανα δρομολόγιο σε δυο πλοία…Επίσης του εχουν υποσχεθεί αύξηση δρομολογίων για να παντελονιάσει κι αλλα χιλιάρικα…

Και το ερώτημα ειναι αφού δίνετε η θα δώσετε  περισσότερα χρήματα γιατι δεν βάζετε ενα πλοίο που πληρεί ολες τις προδιαγραφές?

Κι ομως υπάρχουν άτομα που πανηγυρίζουν για αυτή την εξέλιξη..και ανεπάρκεια …Υποσχέθηκε πλοίο με 150 τμ και έφερε το Καρνάβαλο….

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟ

 

Tags
Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close