Αστικό Κτελ Κέρκυρας …Θα στα πάρει με “σάουνα” με πρόστιμο και στο λιοπύρι!!!!

Για να μετακινηθείς με το Αστικό Κτελ Κέρκυρας και χρειάζεσαι εισιτήριο πρέπει να περιμένεις στην ουρα σε ενα κιόσκι που εχει η εταιρεία στο Σαρόκο μέσα στο λιοπύρι κάτω απο αφόρητες θερμοκρασίες…Βλέπεται στις φωτογραφίες…Επίσης αν κάνεις να γλυτώσεις αυτή τη ταλαιπωρία θα υποστείς τιμωρία!!!

Πηγαίνοντας να πάρεις από το αυτόματο μηχάνημα εισιτήριο και δεν έχεις ακριβώς το αντίτιμο πχ για Δασιά ολόκληρο θελεις 1,70 ευρώ θα αναγκαστείς με ΤΟ ΖΟΡΙ να πληρώσεις δυο εισιτήρια αντι για ενα…

Αυτο το εκβιαστικό σύστημα εφαρμόζει το Αστικό Κτελ Κέρκυρας..Οταν ρωτήσαμε γιατί βάζοντας πχ ένα πεντάευρο στο μηχάνημα δεν το δέχεται από το πλαστικό κιόσκι μας είπαν οτι πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να αγοράσουμε δυο εισιτήρια αντί για ενα !!!!!!!

Πράγματι πήραμε δυο με το ζόρι για να αποφύγουμε τη σειρά στο ΛΙΟΠΥΡΙ….Ολόκληρο Αστικο Κτελ και στη κεντρική στάση -Αφετηρία στο Σαρόκο δεν εχει καν σκέπαστρο…Και όλοι τουρίστες και ντόπιοι λιώνουν από την αφόρητη ζέστη όλο το Καλοκαίρι ακόμη και τώρα τις πρώτες μέρες του φθινοπώρου και καίγονται με την έκθεση τους στο ηλιο για να πάρουν το Αστικό,

Μεσα τα περισσότερα λεωφορεία έχουν ελαφρά το κλιματιστικό η υπολειτουργεί και ετσι ολοκληρώνεις την “σάουνα’ για να μετακινηθείς!!!

Οσο γι αυτούς που δεν έχουν εισιτήριο και δεν μπορούν να βρουν αφού το Αστικό ΚΤΕΛ δεν εχει αυτόματα μηχανήματα σε όλες τις στάσεις θα πληρώσει ΠΡΟΣΤΙΜΟ!!!!! π.χ Αντι για 1,70 ο οδηγός εχει εντολή να σου πάρει 2,30 ευρώ!!!! Δηλαδή το εισιτήριο + 1,30 ευρώ ΠΡΟΣΤΙΜΟ!!!

Δηλαδή δεν βάζουν αυτόματα μηχανήματα πλην ελαχίστων για να αρπάζουν περισσότερα χρήματα από τους επιβάτες!!! Αυτή είναι Πολιτική του Αστικού Κτελ και επιπλέον σε υποχρεώνουν να αγοράσεις ΔΥΟ εισιτήρια αντί για ενα όταν χρειάζεσαι να πάρεις το Αστικό Κτελ για μια διαδρομή στα Αυτόματα μηχανήματα η Υποχρεωτική Σάουνα στο Κιόσκι..

Τέλος το εισιτήριο είναι πιο ακριβό σε σχέση με την μετακίνηση των πολιτών σε άλλες πόλεις…Αλλου 1,20 στη Κέρκυρα 1,70…Μισό ευρώ παραπάνω γιατί στη Κέρκυρα έχει λεφταράδες και Τουρίστες πλούσιους!!!!

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ…Σκέπαστρα εχουν μονο για τα αυτόματα μηχανήματα τους!!!!

Τα αυτόματα μηχανήματα θα σου αρπάξουν  με το Ζόρι δυο εισιτήρια αντί για ενα αν δεν έχεις το ακριβές αντίτιμο!!!!

Εδω ουρές στο λιοπύρι για να πάρεις εισιτήριο!!!!

 

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close