Το 70% των θανάτων στην Βρετανία Covid-19 είναι εμβολιασμένοι!

Στοιχεία Βρετανικής Κυβέρνησης και Public Health England.

Νέο σοκ για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων Covid-19 αποτελούν τα στοιχεία που δημοσίευσε προσφάτως η Βρετανική κυβέρνηση και το Public Health England, καθώς παρατηρείται πως ολοένα και περισσότεροι εμβολιασμένοι βρίσκονται θετικοί στον κορωνοϊό, αλλά και πεθαίνουν.

Τα στοιχεία αφορούν τις εβδομάδες από 2 Αυγούστου έως 12 Σεπτεμβρίου του 2021 και τα ανέλυσε ο γενικός γιατρός Παντελής Οικονόμου

Όπως φαίνεται στον παραπάνω πίνακα, σε αυτό το διάστημα προστέθηκαν 154.441 εμβολιασμένοι με θετικό τεστ, ενώ οι αντίστοιχοι μη εμβολιασμένοι ήταν 106.303, δηλαδή οι 3 στους 5 θετικούς ήταν εμβολιασμένοι, απόδειξη της αποτυχίας του εμβολίου να προστατέψει από τη λοίμωξη. Το ποσοστό των θετικών εμβολιασμένων επί του συνόλου αυξήθηκε σταδιακά από 38% σε 42%, 46% και 49% και συνεχώς αυξάνεται.

Όλοι αυτοί που έχουν αποκτήσει το δικαίωμα-προνόμιο να κινούνται ελεύθερα χωρίς ιδιαίτερους περιορισμούς, είναι πιθανοί μελλοντικοί υπερμεταδότες. Άρα ένα από τα βασικά επιχειρήματα για τον εμβολιασμό, η προστασία από τον ιό και η κοινωνική ευθύνη για την μη μετάδοση σε άλλους, ακυρώνεται.

Το χειρότερο όμως έρχεται από τα στοιχεία για τους θανάτους. Ένα βασικό επιχείρημα για τον εμβολιασμό, που αφορούσε την ήπια νόσηση και την προφύλαξη από τον θάνατο, επίσης καταρρίπτεται. Μέσα σε αυτές τις 6 εβδομάδες, έχουν προστεθεί 1291 θάνατοι εμβολιασμένων, ενώ οι μη εμβολιασμένοι είναι μόλις 469, όπως δείχνει ο παρακάτω πίνακας.

Επίσης, σύμφωνα με όσα τονίζει ο γιατρός Π.Οικονόμου το ποσοστό των εμβολιασμένων που πέθαναν με COVID ανεβαίνει συνεχώς και πλέον είναι στο 70%, επί του συνόλου, έναντι 65% πριν από 6 εβδομάδες, και είμαστε ακόμα στο φθινόπωρο. Τα νεότερα στοιχεία δείχνουν ακόμα μεγαλύτερο ποσοστό, όπως φαίνεται στον πίνακα του νέου οργανισμού UK Health Security Agency (UKHSA), αντί του Public Health England.

Η μεγαλύτερη ευπάθεια των εμβολιασμένων στις μεταλλάξεις, δικαιολογείται και από τα ευρήματα πρόσφατης έρευνας από την Καλιφόρνια. Οι θετικές περιπτώσεις Covid-19 στους εμβολιασμένους, οφείλονται σε ανθεκτικά στελέχη (beta, gamma, delta, epsilon και lambda) που φέρουν μεταλλάξεις-κλειδιά, οι οποίες μειώνουν την ικανότητα των αντισωμάτων να τα ουδετεροποιούν.

Επίσης η έρευνα συμπεραίνει ότι η συχνότητα των ανθεκτικών στελεχών συνδέεται με τη συχνότητα των εμβολιασμών σε ένα πληθυσμό, επομένως οι εμβολιασμοί μάλλον προκαλούν μεταλλάξεις ή ενισχύουν μεταλλάξεις, που είναι ανθεκτικές στους εμβολιασμούς.

Την ίδια ώρα σε ότι αφορά τους θανάτους και τις παρενέργειες μετά από εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, καθώς ο καταγεγραμμένος αριθμός των σχετιζόμενων θανάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσω της κίτρινης κάρτας μέχρι τις 15/9/21 είναι 1.651 και των παρενεργειών 1.205.544.

pronews.gr

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

2 Comments

  1. COVIDLAND: The Lockdown – Full Documentary

    https://banned.video/watch?id=615f96b3aa816336dbd21792

    https://www-infowars-com.translate.goog/posts/covidland-the-lockdown-full-documentary/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=el&_x_tr_hl=el&_x_tr_pto=nui,sc

    Στις 11 Μαρτίου 2020, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) κήρυξε πανδημία υπό την προσποίηση ενός νέου κοροναϊού που ψευδώς ισχυρίστηκαν ότι είχε ποσοστό θανάτου 3,4%. Περισσότερες από 190 χώρες μέλη του ΠΟΥ επέβαλαν περιορισμούς, θέτοντας το μεγαλύτερο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού υπό αυστηρό στρατιωτικό νόμο. Οι μη επιστημονικοί αποκλεισμοί αποδείχθηκαν ένα προσοδοφόρο επιχειρηματικό μοντέλο για την παγκόσμια ελίτ, διευρύνοντας τον πλούτο τους κατά 5 τρισεκατομμύρια δολάρια και προσθέτοντας έναν νέο δισεκατομμυριούχο κάθε 17 ώρες όλο το χρόνο. Εν τω μεταξύ, η Παγκόσμια Τράπεζα λέει ότι περίπου 124 εκατομμύρια άνθρωποι υπέστησαν «ακραία φτώχεια», η πρώτη φορά που αυξήθηκε μετά από δεκαετίες. Δικαιολογήθηκαν τα lockdown; Τα επίσημα στοιχεία για το 2020 δεν δείχνουν στατιστικά σημαντική αύξηση των συνολικών θανάτων. Αντίθετα, ο παγκόσμιος πληθυσμός αυξήθηκε κατά 1,05%! Αυτό το πρώτο επεισόδιο της σειράς Covidland, The Lockdown,εκθέτει την απάτη πίσω από τους αριθμούς του COVID και διερευνά τις οικονομικές επιπτώσεις και το ανθρώπινο κόστος των lockdown που θα αντηχούν για γενιές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button