Αλβανική πρόκληση μεσα στη Κέρκυρα!!!!Τραγουδούσαν για την “Μεγαλη Αλβανια” μαθητές της Λουσνια και το ξενοδοχείο τους εδιωξε…

Αλβανοί μαθητές γυμνασίου από σχολείο της Λούσνια, ένα από τα μεγαλύτερα σχολεία  της πόλης είχε ταξιδέψει στο τουριστικό θέρετρο της Κέρκυρας για να γιορτάσει το τέλος του σχολικού έτους.

Μεταξύ άλλων τα παιδιά γιόρτασαν και χόρεψαν με το τραγούδι «κόκκινο και μαύρο» ένα από τα πιο δημοφιλή αλβανικά εθνικιστικά τραγούδια…που μιλά ακριβώς για την «Μεγάλη Αλβανία»!Αλλά, αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χαρακτηριστούν «non grata» από το ξενοδοχείο ( και να διωχθούν) στο ελληνικό θέρετρο μαζί με περίπου 150 άλλους φοιτητές ιατρικής που ήταν εκεί, καταλήγει ο αλβανικός τύπος.

Τα παιδιά τις περισσότερες φορές δεν φταίνε αλλά σίγουρα φταίνε 100% αυτοί που τα γαλουχούν με αυτά τα ιδεώδη , βάζοντας «φωτιά» στις σχέσεις τους με άλλους λαούς.

Όταν μέσα στα αλβανικά σχολεία οι μαθητές κάνουν για παράδειγμα γεωγραφία και στο βιβλίο αναφέρονται ελληνικές περιοχές ως «αλβανικές», και όταν στην ιστορία τους αναφέρονται οι «κακοί Έλληνες» που έκαναν τόσο κακό στην χώρα, πχ. στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο,
ο μαθητής γαλουχείται να μισεί κάποιους άλλους ανθρώπους οι οποίοι όμως διαχρονικά δεν του έκαναν τίποτα.Η προπαγάνδα μίσους και μισαλλοδοξίας η οποία μεγαλώνει την νέα αλβανική νεολαία αποτελεί το καλύτερο εχέγγυο για όσα συμβούν στις σχέσεις μεταξύ Ελλάδος και Αλβανίας τα επόμενα χρόνια . Αυτή η γενιά θα επανδρώσει τα επόμενα χρόνια κυβερνητικές θέσεις στην χώρα , ερχόμενη σε πλήρη ρήξη με γειτονικές χώρες.

Επισημαίνεται όμως για την αλήθεια της ιστορίας ότι, οι Αλβανοί ήταν αυτοί που επάνδρωσαν τις ιταλικές φασιστικές μονάδες κατά τον ελληνο-ιταλικό πόλεμο, που στην ουσία ήταν ιταλο-αλβανικός πόλεμος εναντίον της Ελλάδος.

Τσάμηδες Αλβανοί ήταν οι κύριοι συνεργάτες των Γερμανών και των Ιταλών και από την δική τους δράση εκτελέσθηκαν εκατοντάδες Έλληνες.

Τέλος η Αλβανία κατέχει παράνομα την ελληνική μέχρι το «κόκκαλο» Βόρεια Ήπειρο ενώ διεκδικεί και άλλα ελληνικά , σερβικά και σκοπιανά εδάφη. Αυτό για την αληθινή ιστορία που πρέπει να μαθαίνουν οι σημερινοί Αλβανοί.

Υπενθυμίζουμε ότι μόλις χθες η συμμορία του Ταχίρ Βελίου κατέβασε την ελληνική σημαία και βεβήλωσε το Μνημείο του Θύμιου Λιώλη στην Κρανιά, στη καρδιά της Ελληνικής μειονότητας, εκεί όπου πριν λίγες ημέρες τιμήθηκαν οι πεσόντες!

Ο Ταχίρ Βέλιου μαζί με άλλα μέλη του Ακραίου κινήματος που έχει δημιουργήσει, κατέβασαν την Ελληνική σημαία, την έσκισαν και στη συνέχεια την έκαψαν.

22

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close