Ζητάνε ελεος από τους “ψεκασμένους” οι Τηλε-Γιατροί …Ας ξεχάσουμε οσα εγιναν στην πανδημία»

Ζητάνε αμνηστία για όλα όσα επέβαλλαν στον κόσμο με τα μέτρα και τα εμβόλια!! Μυρίστηκαν πως κάτι έρχεται…

To διάσημο αμερικανικό περιοδικό «The Atlantic» έχει δεχθεί πυρά επειδή πρότεινε όλες οι χουντικού τύπου αποφάσεις της εποχής της πανδημίας σχετικά με τα φονικά lockdown, το κλείσιμο σχολείων, την μάσκα και την τιμωρία μιας ολόκληρης τάξης ανθρώπων που αμφισβήτησαν την αποτελεσματικότητα και την σοφία της λήψης ενός βιαστικού, κατά ορισμένους επιστήμονες, πειραματικού εμβολίου – για έναν ιό με ποσοστό επιβίωσης 99%, να ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ από τον κόσμο σαν να μην έγιναν ποτέ!!!

Με άλλα λόγια ζητούν το ΕΛΕΟΣ, καθώς κάποιοι έχουν ψυλλιαστεί πω η οργή του κόσμου θα πέσει πάνω τους!!!

«Πρέπει να συγχωρούμε ο ένας τον άλλον για όσα κάναμε και είπαμε όταν ήμασταν στο σκοτάδι για τον COVID », γράφει η Καθηγήτρια Emily Oster – μια τεράστια υπέρμαχος του lockdown, η οποία τώρα εκλιπαρεί για έλεος από τους «ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ», όπως αποκάλεσαν και αποκαλούν τους ανυπάκουους σκεπτικιστές.

«Ας αναγνωρίσουμε ότι κάναμε περίπλοκες επιλογές ενόψει της βαθιάς αβεβαιότητας και, στην συνέχεια, ας προσπαθήσουμε να συνεργαστούμε για να ξεχάσουμε το πίσω και να προχωρήσουμε μπροστά», συνεχίζει. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΚΟΥΓΑΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΕ ΕΓΚΥΡΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ;;;;;;;;;

Υπήρχαν πολυάριθμες πηγές που επισήμαναν την πραγματική επιστήμη που ήταν αντίθετη με τους ισχυρισμούς της ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, και αποσιωπήθηκαν, σύμφωνα με εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης, εσκεμμένα, μετά από μια τεράστια εκστρατεία στα συστημικά μέσα ενημέρωσης (στην Ελλάδα δόθηκε πακτωλός χρημάτων για την προώθηση των μέτρων και των εμβολίων COVID).

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

  1. Συμφώνησαν και υπέγραψαν ότι θα λάβουν αυτό το εμβόλιο ,άρα είναι άξιοι της μοίρας τους .Οσο για γιατρούς δεν πρόκειται να γίνει τίποτα αφού είναι στο απυρόβλητο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button