Ξέσπασαν στο διαδίκτυο για το δήθεν άνοιγμα του Τουρισμού..και τον “αισιόδοξο” Θεοχάρη

Από Δέκα χιλιάδες τουρίστες  που μας “τάιζαν” τα στελέχη του Υπουργείου Τουρισμού και η Κυβέρνηση Μητσοτάκη ήρθαν περίπου 1000 άτομα στο Αεροδρόμιο της Κέρκυρας κατά την πρώτη ήμερα λειτουργίας μετά το Λοκ Νταουν..Απο 68 πτήσεις έμειναν στην λίστα αφίξεων 9 με 10!!! Πολλές ακυρώσεις με τα ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ…

Ήρθε και ο Υπουργός Τουρισμού κ.Θεοχάρης να μας πει ότι ήταν μια αισιόδοξη μέρα!!!! Διέλυσαν τον Τουρισμό και την Οικονομία με όπλο τον Κορωνοιό .Όλα είναι σχέδιο παρανοϊκής πολιτικής που ακολουθεί η Κυβέρνηση και το Πολιτικό μας σύστημα..Οι πολίτες αρχίζουν και καταλαβαίνουν ότι η Πανδημια σχεδιάστηκε να σπείρει αρκετό πανικό και να προκαλέσει δυστυχία , καταστροφή για όλους με Φτωχοποίηση για όλες τις Χώρες ώστε να δεχτούν το υποχρεωτικό εμβόλιο ελέγχου και στείρωσης.

Mιλαμε για Παρανοϊκά όντα οπαδούς της μείωσης πληθυσμού που θα το πετύχουν αν το σχέδιο τους ολοκληρωθεί με το τσιπάρισμα..Γι αυτό και δεν τους ενδιαφέρει η οικονομία..

Δείτε σε φωτογραφίες το Νέο Τουρισμό ..Τρομαγμένοι Τουρίστες να καταφθάνουν  με μάσκες και να τους υποδέχονται επίσης Μασκοφορεμενοι εργαζόμενοι στο αεροδρόμιο αλλά και όσοι ασχολούνται με αυτόν  τον κουτσουρεμένο Τουρισμό. Οτι απέμεινε από τον Τρόμο που έσπειραν..

Τα περισσότερα καταλύματα και Ξενοδοχεία κλειστά όπως και τα εστιατόρια ,ταβέρνες και Τουριστικά καταστήματα..Η Πείνα είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλων όσων ασχολούνται με τον Τουρισμό και κρύβεται με τη μάσκα..

Όλα δείχνουν ότι αυτό θα κρατήσει για λίγο για να περάσουν στο τελικό τους σχέδιο…Αυτό όπως δήλωσε και ο ‘φουσκωμένος” με χιλιάρικα λοιμωξιολόγος Συψας ερχεται το δεύτερο κύμα Κορωνοιού απο το Σεπτέμβρη…

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΘΕΟΧΑΡΗ ΓΙΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΕΝΩ ΕΝΤΑΦΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ.

Δείτε τι τους γράφουν κάτω από του τίτλους Τοπικών Μέσων ενημέρωσης της Κέρκυρας

 

Οδηγούν την Χώρα τους στην καταστροφή εκτελώντας εντολές Bill Gates Σόρος και Βερολίνου..για παγκόσμιο Ολοκαύτωμα ..Εφαρμόζουν ενα Σατανικό σχέδιο .Όσοι επιβιώσουν από το  εμβόλιο δολοφόνος  (περίπου 2 δις ή λιγότερο) θα ελέγχονται κατά 100 %..Γι αυτό και δεν τους ενδιαφέρει η Οικονομία και προχωρησαν σε Λοκ Νταουν..Ετσι θα συνεχίσουν με ημι παραλυσία σε όλα εκτός και αν συμβεί κάποιο θαύμα και τους σταματήσει..

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button