Ξεκίνησε η αντεπίθεση απο τους εξαπατηθέντες εμβολιασμένους..Ιδρύουν Κίνημα κατα της Ιατροπολιτικής Συμμορίας.

Με την Δημιουργία ιστοσελίδας  με τιτλο  www.kemexel.gr ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΤΕΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ  και τη δημιουργία Κινήματος Διαμαρτυρίας Καταγγελίας με Ιδρυτική Διακήρυξη (Μανιφέστο) ξεκίνησε η αντεπίθεση των Ελλήνων που εξαπατήθηκαν απο την ΙΑΤΡΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ συμμορία που τους ΕΚΒΙΑΣΕ – Τρομοκράτησε να τρυπηθούν και σήμερα αποδεδειγμένα με χιλιάδες Ιατρικές μελέτες έχουν πεθάνει απο αυτά τα σκευάσματα και εκατομμύρια υπέστησαν βλάβες και έμειναν ανίκανοι εργασίας..

Η Αντεπίθεση θα γίνει με ΑΓΩΓΕΣ Αποζημιώσεων Μηνύσεις  και καθε Νόμιμο μέσο..

Με το ΜΟΤΟ Είμαστε Άνθρωποι και ΟΧΙ Πειραματόζωα ανάρτησαν ενα καλωσόρισμα και στη συνέχεια την Ιδρυτική τους Διακήρυξη..

ΤΟ ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΜΑ ΓΡΑΦΕΙ:

Η ανάγκη των καιρών, μας έκανε να ξεκινήσουμε αυτό το κίνημα διαμαρτυρίας-καταγγελίας και να αποτυπώσουμε τις θέσεις μας και τους στόχους, στα 22 σημεία της ιδρυτικής μας διακήρυξης (μανιφέστο).
Στόχος μας να δώσουμε δύναμη στις αδύναμες φωνές απόγνωσης και να ενωθούμε όλοι μαζί κατά ομάδες, διεκδικώντας με κάθε ΝΟΜΙΜΟ ΜΕΣΟ πρωτίστως την ηθική μας δικαίωση αλλά θα κινηθούμε και σε αγωγές αποζημιώσεων, για βλάβες που έχουμε υποστεί είτε εμείς είτε δικοί μας άνθρωποι.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ:

Eπιστημονικά απεδείχθη οτι δεν ηθελαν να μας σώσουν αλλα να μας σκοτώσουν .Πανω απο 1000 μελετες (Link)

 

ΕΠΙΣΗΜΗ ΛΙΣΤΑ ΘΑΝΑΤΩΝ & ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button