Ξεκινησαν την αποστρατικοποίηση νησιών και Έβρου..και την Εθνική Ταπείνωση..

Δυστυχώς για τους λίγους που σε αυτή την χώρα ευθύνονται ακόμα Έλληνες χωρίς να βάζουν το κόμμα τους πάνω από την πατρίδα η εθνική ταπείνωση συνεχίζεται σε μία πολύ κρίσιμη περίοδο.

Εδώ και αρκετές ημέρες η Τουρκία πιέζει προς πάσα κατεύθυνση για αποστρατικοποίηση νησιών και Έβρου και αυτό φαίνεται ότι παίρνει σάρκα και οστά πλέον. Το χειρότερο είναι ότι η χώρα μας που λειτουργεί μόνιμα κάτω από τον επικοινωνιακό μανδύα των μεγάλων ΜΜΕ για μία ακόμα φορά υποκύπτει στις πιέσεις της Τουρκίας υπακούοντας κατά γράμμα τις εντολές τους.

Μέσα σε ένα μυστικό κλίμα ξεκίνησαν να αποστρατικοποιούνται τα νησιά και Έβρος. Στην αίθουσα συσκέψεων την Παρασκευή η πολιτική ηγεσία του υπουργείου δέχθηκε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, υπό τον Τομεάρχη Άμυνας Θόδωρο Δρίτσα.

Εκεί ρωτήθηκε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Γ.Παναγιωτόπουλος τι συμβαίνει με τις αποστρατικοποιήσεις με τον ίδιο να απαντάει με διφορούμενο ύφος ότι απομακρύνονται κάποια οπλικά συστήματα γιατί είναι παλιά…

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Μπορεί να απομακρύνθηκαν ορισμένα οπλικά συστήματα που ήταν από τον πόλεμο της Κορέας, αλλά τα νησιά δεν αποστρατικοποιούνται. Ούτε βεβαίως μειώνεται η στρατιωτική δύναμη στον Εβρο. Ισα- ίσα με τη νέα δομή των Ενόπλων Δυνάμεων η άμυνα των νησιών ενισχύεται πιο ορθολογικά και με στελέχη και με μέσα»

Ετσι λέει ο Γ.Παναγιωτόπουλος. Την πραγματικότητα και την τελική ευθύνη την έχουν οι στρατιωτικοί.

Πλέον δεν ισχύει το «εντολές εκτελούσα». Οποιαδήποτε εντολή, όπως η αποστρατικοποίηση και η μείωση της ισχύος της χώρας, παραβαίνει το Σύνταγμα, δεν οφείλουν να υπακούσουν. Ή κάνουμε λάθος;

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button