Πάμε σε διαμελισμό της Χώρας..Ο Μητσοτάκης δέχεται Eδαφικές διαφορές & συζητά Οριοθέτηση Θαλασσίων Ζωνών με Τουρκία (Video)

Η Χώρα μας βρίσκεται σε κατάσταση μοιράσματος Εδάφους και Θάλασσας…Η Προδοτική Κυβέρνηση Μητσοτάκη και η Ανύπαρκτη Αντιπολίτευση η οποία  δεν ασκεί τη δέουσα κριτική και δεν ενημερώνει τον Ελληνικό Λαό για τον κίνδυνο να χάσουμε εδάφη και να οριοθετηθούν τα θαλάσσια σύνορα μας προς Όφελος της Τουρκίας ..

Η μόνη εξαίρεση αυτό το διάστημα είναι η Ελληνική Λύση η οποία καταγγέλει αυτο το Προδοτικό παιχνίδι..Ολοι οι αλλοι σχηματισμοί στη Βουλή ΣΙΩΠΟΥΝ…

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βλέποντας οτι δεν υπάρχει αντίσταση εκανε μια δήλωση στη Διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης  με την οποία ΔΕΧΕΤΑΙ οτι  έχουμε διαφορά με την Τουρκία στη Θάλασσα και πρέπει να συζητήσουμε την Οριοθέτηση των Θαλασσίων Ζωνών!!!

Αποδέχεται οτι τα σύνορα μας με την Τουρκία δεν είναι αυτά που ξέραμε αλλα διαφορετικά!!  Τα πληρωμένα Μέσα Ενημέρωσης ακολουθούν και αυτά το βρώμικο παιγνίδι του αποπροσανατολισμού και ασχολούνται με την Κασσελιάδα…για να αφήσουν ελεύθερο πεδίο στο Μητσοτάκη να μοιράσει στη Τουρκία εδάφη  θάλασσα και τον Ορυκτό μας πλούτο.

Για την Κατεχόμενη Κύπρο ούτε λέξη..Αυτό που θα έπρεπε να το ειχε σε κάθε ατζέντα συζήτησης ούτε καν το αναφέρει  και σκόπιμα δεν θέτει σε καμιά συνάντηση την Παράνομη Κατοχή της απο την Τουρκία.

Δείτε στο παρακάτω video την ΑΙΣΧΡΗ  Δήλωση Μητσοτάκη οτι αποδέχεται να  συζητήσει την οριοθέτηση των θαλασσίων Ζωνών της Χώρας καθώς και τη δήλωση του στο CNN να παραδέχεται σε Παγκόσμιο Επίπεδο οτι έχουμε ΕΔΑΦΙΚΕΣ διαφορές με την Τουρκία  ανοίγοντας το δρόμο για το μοίρασμα της Χώρας..

Ολα αυτά συμβαίνουν λίγο πριν τη συνάντηση του Μητσοτάκη με Ερντογάν. Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ συνεχίζεται ενω επεξεργάζονται πως θα γίνει το μοίρασμα και οι Έλληνες  για ολα αυτά δεν έχουν λόγο ..Έρχονται μαύρες μέρες με  διαμελισμό της Ελλάδας και δεν κινείται τίποτα.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button