Βρήκαν γραφένιο μέταλλο ακόμη και αποικία παρασίτων στα εμβόλια οι επιστήμονες.

Οι επιστήμονες ψάχνουν τα φιαλίδια των Φαρμακομαφιών και εξετάζουν τι περιλαμβάνουν..Τα Τοξικα Δηλητήρια που έχουν μεσα τα νανοσωματιδια τους Μαγνητικούς κρυστάλλους το οξείδιο του Γραφενίου κ.α Το corfiatiko.blogspot.com απέδωσε ενα ξενο δημοσίευμα που καταγράφει ορισμένα επικίνδυνα συστατικά των πειραματικών σκευασμάτων..που κατασκευάστηκαν για την ΜΕΙΩΣΗ και ΕΛΕΓΧΟ του πληθυσμού..Κι ομως χωρις να ερευνήσουν πολλοί Έλληνες έχωσαν μεσα τους τα μπόλια του Θανάτου των ασθενειών και των παραλύσεων.

amazonios

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

dailyexpose.co.uk: Η  αποκάλυψη συγκεκριμένων συστατικών του εμβολίου είναι ανθρώπινο δικαίωμα και το διεθνές δίκαιο διέπεται από τον κώδικα της Νυρεμβέργης. Πρόκειται για κρίσιμες και απαραίτητες πληροφορίες, έτσι ώστε οποιοσδήποτε, οπουδήποτε στον κόσμο, να μπορεί να λάβει τεκμηριωμένη απόφαση σχετικά με το αν θα συναινέσει σε ιατρική παρέμβαση. Δεδομένου ότι δεν ήταν διαθέσιμος ένας πλήρης κατάλογος συστατικών για τα «εμβόλια» του Covid, ο Δρ Robert Young και η ομάδα του πραγματοποίησαν έρευνα για τον εντοπισμό συγκεκριμένων συστατικών στις ενέσεις Pfizer, Moderna, AstraZeneca και Johnson & Johnson Covid. Δημοσίευσαν τα ευρήματά τους στις 20 Αυγούστου.

Ο Δρ Young είναι βιοχημικός, μικροβιολόγος και κλινικός διατροφολόγος. Αυτός και η ομάδα επιστημόνων του επιβεβαίωσαν αυτό που είχαν ανακαλύψει οι ερευνητές της La Quinta Columna – τοξικές νανομεταλλικές ουσίες που είναι μαγνητοτοξικές, κυτταροτοξικές και γονιδιοτοξικές για τα φυτά, τα έντομα, τα πτηνά, τα ζώα και τους ανθρώπους – όλη τη ζωή στον πλανήτη. Ένα από τα «εμβόλια» περιείχε ακόμη και απειλητικά για τη ζωή παράσιτα. Μαζί, τα συστατικά του “εμβολίου”, τα οποία περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, οξείδιο του γραφενίου και τα οποία μπορούν να επηρεαστούν από πηγές ακτινοβολίας εξωτερικές για εμάς, δημιουργούν μια τοξική χημική σούπα και σούπα ακτινοβολίας στο σώμα μας. Όποιος λάβει μια ένεση Covid διακινδυνεύει σοβαρά τη ζωή του.

Τι έχει βρεθεί λοιπόν στα εμβόλια;

Τα λιποσωμικά καψίδια είναι μικροσκοπικά καψάκια λιπιδίων. Μας λένε ότι ο στόχος τους είναι να περιβάλλουν το mRNA για να προστατεύσουν το γενετικό υλικό από την καταστροφή πριν φτάσει στον στόχο των κυττάρων στο σώμα μας. Ωστόσο, το κύριο συστατικό αυτών των σταγονιδίων δεν ήταν το mRNA, αλλά το οξείδιο του γραφενίου. Και τα τέσσερα «εμβόλια» Covid περιέχουν σχετικά υψηλά επίπεδα οξειδίου του γραφενίου, αλλά τα λιποσωμικά καψίδια Pfizer και Moderna είναι 100% οξείδιο του γραφενίου (μετά την εξαγωγή του mRNA από αυτά).

Το οξείδιο του γραφενίου είναι κυτταροτοξικό, γονιδιοτοξικό και μαγνητοτοξικό. Η παρακάτω εικόνα δείχνει ένα λιποσωμικό καψίδιο που περιέχει οξείδιο γραφενίου σε ένα «εμβόλιο» της Pfizer. Το λιπόσωμα παραδίδει οξείδιο του γραφενίου σε συγκεκριμένα όργανα, αδένες και ιστούς, δηλαδή στις ωοθήκες και τους όρχεις. Το νευρικό σύστημα, η καρδιά και ο εγκέφαλος λαμβάνουν επίσης γραφένιο.

Στην ένεση Pfizer βρέθηκε επίσης το Trypanosoma cruzi, ένα παράσιτο, πολλές παραλλαγές του οποίου είναι θανατηφόρες και είναι μία από τις πολλές αιτίες του συνδρόμου επίκτητης ανοσοανεπάρκειας ή του AIDS. Είναι άγνωστο εάν αυτό ήταν ένα τυχαίο συστατικό ή αν προστέθηκε σκόπιμα και θα υπάρχει σε όλα τα «εμβόλια» της Pfizer.

Στα «εμβόλια» της AstraZeneca, ο Δρ Young και η ομάδα του εντόπισαν ιστιδίνη, σακχαρόζη, πολυαιθυλενογλυκόλη («PEG») και αιθυλενοαλκοόλη, τα οποία βρέθηκαν επίσης σε ενέσεις Pfizer, Moderna και Janssen Covid. Το PEG ήταν το μόνο βοηθητικό που αναγράφεται στο φύλλο δεδομένων που απαριθμεί τα συστατικά για την ένεση AstraZeneca.

Οι ενέσεις PEG και αιθυλενοαλκοόλης είναι γνωστό ότι είναι καρκινογόνες και γονοτοξικές.

Το εμβόλιο Janssen περιέχει επίσης σωματίδια από ανοξείδωτο χάλυβα που είναι κολλημένα μαζί με μειωμένη «κόλλα άνθρακα» από οξείδιο του γραφενίου.

Αυτό το συσσωμάτωμα έχει ισχυρό μαγνητικό πεδίο και μπορεί να προκαλέσει ανώμαλη πήξη του αίματος και το «φαινόμενο κορώνας» ή «φαινόμενο ακτινικής πρωτεΐνης».

Το «εμβόλιο» της Moderna περιέχει επίσης μια ποικιλία σφαιρικών ξένων σωμάτων με κοιλότητες σε σχήμα φυσαλίδας. Αυτά τα εξαιρετικά τοξικά νανοσωματίδια είναι κελικές κηλίδες σεληνίου καδμίου που είναι κυτταροτοξικές και γονιδιοτοξικές. Τα κβαντικά σημεία είναι νανοσωματίδια ημιαγωγών που λάμπουν σε ένα συγκεκριμένο χρώμα αφού φωτιστούν. Το χρώμα τους εξαρτάται από το μέγεθος των νανοσωματιδίων. Οι μαύρες κηλίδες στην παρακάτω εικόνα είναι οξείδιο του γραφενίου.

Το άρθρο του Dr. Young καταλήγει στο συμπέρασμα ότι αυτές οι ενέσεις Covid είναι «ΟΧΙ εμβόλια, αλλά φάρμακα νανοτεχνολογίας που λειτουργούν ως γονιδιακή θεραπεία … Όλα αυτά τα λεγόμενα« εμβόλια »είναι κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και ως εκ τούτου το πραγματικό τους περιεχόμενο παραμένει μυστικό ακόμη και σε αγοραστές που, χρησιμοποιώντας χρήματα των φορολογουμένων, φυσικά. Έτσι, οι καταναλωτές (φορολογούμενοι) δεν έχουν πληροφορίες για το τι εισέρχονται στο σώμα τους μέσω του εμβολιασμού ».

Σύμφωνα με τον Δρ Young, περίπου 500 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως έχουν ήδη τραυματιστεί και πιθανώς 35 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν πεθάνει λόγω των ενέσεων Covid. Αυτός ο αριθμός είναι πιθανό να αυξηθεί τους επόμενους μήνες, καθώς τα άτομα που έχουν λάβει δύο ενέσεις έχουν 13 φορές περισσότερες πιθανότητες να τραυματιστούν, να νοσηλευτούν ή να πεθάνουν από την παραλλαγή Delta σε σύγκριση με άτομα με φυσική ανοσία. Τι προκαλεί όμως πραγματικά τις «επιλογές» και τα μελλοντικά «κύματα» του Covid;

Ο γενετικός κώδικας της πρωτεΐνης Spike στα «εμβόλια» παράγεται από έναν υπολογιστή, «δημιουργείται από ανθρώπινα χέρια» και μπορεί εύκολα να τροποποιηθεί. Και το οξείδιο του γραφενίου στους ιστούς του σώματος – στον εγκέφαλο, στον συνδετικό ιστό, πιθανώς στους μυς – θα αλληλεπιδράσει με παλλόμενες συχνότητες στο εύρος 5G, είπε ο Δρ Young, προκαλώντας το επόμενο «κύμα» που προβλέπεται τον Οκτώβριο.

Ο Δρ Γιανγκ είπε ότι είναι καλύτερο να σταματήσετε να εγχύετε δηλητήριο στο σώμα σας, «Αυτά τα εμβόλια [Covid] είναι επικίνδυνα επειδή τα νανοσωματίδια μπορούν να περάσουν κατευθείαν από τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό και να φτάσουν στα νευρικά κύτταρα του εγκεφάλου.

Το δημοσιευμένο επιστημονικό άρθρο του Dr. Young “Scanning and Transmission Electron Microscopy Reveals Graphene Oxide in CoV-19 Vaccines ” μπορεί να διαβαστεί ακολουθώντας αυτόν τον LINK ή στο συνημμένο έγγραφο pdf .

thebigtheone.com

AΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ THE BIG THE ONE : Corfiatiko.blogspot.com

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης
Close
Back to top button