Βραχιόλι “ελευθερίας” στο Ισραήλ…Ερχεται και στην Ελλάδα?? (video)

Το Ισραήλ πάντως από χθες, Δευτέρα, εισήγαγε το «βραχιόλι ελευθερίας». Όποιος ταξιδιώτης φτάνει στο Ισραήλ αντί διαμονής 10 μέρες σε ένα ξενοδοχείο καραντίνας που διοικείται από τον στρατό, θα φοράει το βραχιόλι και θα μπορεί έτσι να περάσει την καραντίνα στο σπίτι του.

Η συσκευή θα ειδοποιεί τις αρχές εάν οι συμμετέχοντες φύγουν από το σπίτι που δήλωσαν. Είναι εμφανές ότι με άλλοθι την υγειονομική κρίση προωθούν ένα μοντέλο κρατικής λειτουργίας το οποίο έχει ως στόχο τον απόλυτο έλεγχο των κοινωνιών, με το Ισραήλ να έχει μετατραπεί σε κέντρο δοκιμής.

Το «βραχιόλι ελευθερίας» και το διαβατήριο εμβολιασμού είναι μέτρα που κινούνται προς αυτήν την κατεύθυνση. Μετά το βραχιόλι ελευθερίας, το εμβόλιο ελευθερίας και το διαβατήριο ελευθερίας, μην απορήσετε αν δείτε συρματοπλέγματα ελευθερίας, χειροπέδες ελευθερίας κτλ.

Ερχονται και στην Ελλάδα ..Αλλωστε οι Παρανοϊκοί του Πλανήτη συνεργάζονται…Βίντεο από το RT δείχνουν ότι οι ταξιδιώτες είναι εξοπλισμένοι με το «βραχιόλι ελευθερίας» στο αεροδρόμιο Ben Gurion.

Σύμφωνα με τους νέους κανόνες, οι διεθνείς ταξιδιώτες που έρχονται στο Ισραήλ θα έχουν δύο επιλογές: είτε καραντίνα σε ένα “στρατιωτικό ξενοδοχείο” ( army hotel) είτε φοράτε το βραχιόλι της συσκευής παρακολούθησης κατά τη διάρκεια μιας καραντίνας δέκα ημερών στο σπίτι.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

  1. Γιατί δηλ. είναι «βραχιόλι ελευθερίας» : Πριν είματε Σκλάβοι : Ασφαλώς .
    Με αλλά λογία , αυτά τα ρεμάλια παραδέχονται από μονοι τους ότι μας έχουν υπο ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΜΗΡΙΑΣ .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close