Βίαιος εξαναγκαστικός πειραματικός εμβολιασμός σε παιδί στην Αυστραλία χωρίς την γονική συναίνεση

Βίαιος εξαναγκαστικός πειραματικός εμβολιασμός σε παιδί στην Αυστραλία χωρίς την γονική συναίνεση..Αστυνομικοί και υγειονομικοί αποσπούν το παιδί από την αγκαλιά του πατέρα αφού τους επέτρεψαν έναν σύντομο εναγκαλισμό σαν να πηγαίνει το κορίτσι σ΄εκτελεστικό απόσπασμα..Στη συνέχεια και μ΄εμπλοκή αστυνομικού το παιδί παραδίδεται στα χέρια των ”αγγέλων του σκότους” για να το σουτάρουν με την πειραματική ένεση.Το παιδί κλαίει σπαρακτικά και φωνάζει μάταια τον πατέρα του σε βοήθεια.

Ο πατέρας επιχειρεί να κινηθεί προς το μέρος του και οι αστυνομικοί τον ακινητοποιούν και τον καθηλώνουν στο έδαφος……Το κορίτσι αποσπάται από τα χέρια των δημίων του και σέρνεται στο έδαφος χτυπιέται φωνάζει ώσπου η εικόνα χάνεται…Αυτός είναι ο υγειονομικός ολοκληρωτισμός η κορύφωσή του υγειονομικού απανθρωπισμού. Υπάρχει περίπτωση το βίντεο ν΄αφορά τη Νέα Νότια Ουαλία όπου θα εμβολιάσουν 24.000 παιδιά χωρίς φυσική παρουσία γονέα και χωρίς γονική συγκατάθεση.

Η αρχική ανάρτηση αναφέρει πως ” δεν είναι ακριβώς σίγουρος τι συμβαίνει αλλά νομίζω ότι είναι κάτι σχετικά με κόβιντ. Η β΄ανάρτηση άλλου χρήστη μιλάει για υποχρεωτικό εξαναγκαστικό εμβολιασμό σε παιδί άνευ γονικής συναίνεσης. Θα μπορούσε να είναι απομόνωση με απομάκρυνση από οικογένεια του να το απομονώσαν αν βρέθηκε απλά θετικό σε στρατόπεδο συγκέντρωσης ειδικό απομονωτήριο μακριά από την οικογένεια του κάτι που προβλέπεται να δημιουργηθεί στην Αυστραλία.

Αλλά τόσο η υπέρμετρη αντίδραση κι αντίσταση παιδιού και πατέρα όσο κι ότι αφήνουν το παιδί ν΄αγκαλιάζει το πατέρα χωρίς μάσκες κλπ παραπέμπει σαφέστατα στην α΄εκδοχή αυτού του βίαιου εμβολιασμού.

dimpenews.com

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button