Τρέξτε για αποταμίευση με τα μέτρα του “Κυμπάρη” Κούλη…Ξεπέρασε και τον mister Bean!!!

Ο εξυπνάκιας  “πρωθυπουργός”  ΚΟΥΛΗΣ έκανε λόγο για ένα πακέτο μέτρων 1,1 δισ. ευρώ που αγγίζει  3,2 εκατ. ευάλωτους πολίτες. Νοικοκυριά με εισόδημα έως 30.000 ευρώ το χρόνο.

Δηλαδή μας ειπε οτι τα τα υπόλοιπα 7.000.000 πολίτες  ζουν άνετα και τρώνε με χρυσά κουτάλια..

ΤΙ ΔΙΝΕΙ και τι ΠΙΝΕΙ για να το παίζει Κυμπάρης…

Το πρόγραμμα επιδότησης των καυσίμων κίνησης  αυτό που θα ισχύσει είναι επιδότηση 0,17 λεπτά το λίτρο με πλαφόν τα 180 λίτρα για τρεις μήνες,.Δηλαδή για τον Απρίλιο  τον Μάιο και τον Ιούνιο..Για ενενήντα μερες μετακίνησης μας δινει ο ΚΟΥΛΗΣ ΔΕΚΑ ευρώ το μηνα σύνολο 30 ευρω και θα περνάς μέσα απο το σύστημα πλατφόρμας για να πάρεις την “Ελεημοσύνη” του …..με ακτινογραφία!!!

Ειστε έτοιμοι για αποταμίευση?? Φέρτε και τη καρότσα να τα βάλετε μέσα!!!

Ειναι τόσο “έξυπνος” που γύριζε χωρις μάσκα με Ερντογάν και Πατριάρχη  στην Κωνσταντινούπολη που οταν κόλλησε Κοβιντ ο δηθεν τριπλοεμβολιασμένος φόρεσε τη μάσκα ενω ηταν μόνος του στο Μαξίμου οταν γυρισε και ανέβασε video με αυτή. Με τοσες επαφές δεν φορούσε μάσκα μόνος του στο γραφείο τη φόρεσε!!!

Εχει ξεπεράσει και τον  MISTER BEΑN …ο “εξυπνάκιας”…

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ…

Η τιμή τού σανό απο το Μαξίμου όχι μόνο δεν ανέβηκε  αλλά Κυβερνητικοί κύκλοι αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο προϊόν  από δώ και στο εξής θα διανέμεται εντελώς δωρεάν…

https://www.instagram.com/tv/CbFJFqfDgI5/?utm_source=ig_web_copy_link

Στο διαδίκτυο ο Κούλης εχει την τιμητική του…

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button