Το video clip απο το «Die together».Η Ελληνική συμμετοχή στην Eurovision

Δειτε το video clip της Ελληνικής συμμετοχής στον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision που θα γίνει στο Τορίνο  με την Αμάντα Γεωργιάδη.

Η Αμάντα τραγουδάει για μια σχέση, η οποία πεθαίνει. Ωστόσο αναρωτιέται για το ενδεχόμενο να αποχωριστεί αυτή τη ζωή ταυτόχρονα με τον αγαπημένο της. Αυτό θα σήμαινε ότι θα είναι μαζί μέχρι το τέλος, καθώς ερμηνεύει τους στίχους στο ρεφραίν «Αλλά αν πεθάνουμε μαζί τώρα / Θα έχουμε πάντα ο ένας τον άλλο / Δε θα σε χάσω για άλλον / Κι αν πεθάνουμε / Θα σε κρατάω για πάντα».

Μια αληθινή ιστορία αγάπης που έζησε, έγραψε και ερμηνεύει η Αμάντα Tenfjord διηγείται το video clip του τραγουδιού «Die together».

Με φόντο το μοναδικό τοπίο της ακριτικής Σύμης, όπου έγιναν τα γυρίσματα, ο σκηνοθέτης Κώστας Καρύδας επέλεξε να μη δημιουργήσει μια συνηθισμένη πλοκή που έχουν συνήθως αντίστοιχα video clip, αλλά να εστιάσει με τον φακό του στις τόσο διαφορετικές στιγμές και στα συναισθήματα που κρύβει κάθε σχέση.

Πρωταγωνιστές της ιστορίας μας είναι ένα νεαρό ζευγάρι που επισκέπτεται το νησί στο οποίο γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν. Όμως, αυτή τη φορά όλα είναι διαφορετικά. Τα χαμόγελα και οι ευτυχισμένες στιγμές εναλλάσσονται με την πίκρα, την απογοήτευση και τη ματαίωση που αποτυπώνεται στο βλέμμα όλων μας, όταν συνειδητοποιούμε ότι μια σχέση τελειώνει.

Το σπάνιο, αλλά και τόσο εντυπωσιακό τοπίο της Σύμης, που αποτυπώνεται με εξαιρετικό τρόπο στο video clip, μοιάζει να είναι ο τρίτος χαρακτήρας της ιστορίας.

—————————————————————————————————-

Η Αμάντα Γεωργιάδη (ή Amanda Tenfjord), δραστηριοποιείται στη Νορβηγία. Ο πατέρας της είναι Έλληνας, ενώ η μητέρα της Νορβηγίδα. Γεννήθηκε στην Ελλάδα και έφυγε για την Νορβηγία σε ηλικία μόλις 3 ετών.  Μετακόμισε με όλη την οικογένεια της στο Tennfjord, εξού και το όνομα που χρησιμοποιεί.Η ίδια είναι τελειόφοιτη της ιατρικής. Το τραγούδι της Αμάντα, «Troubled Water», ακούστηκε στην σειρά του Netflix, «Spinning Out».

Ναυτεμπορικη

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button