To “προσκύνημα” της Δημάρχου Κέρκυρας Υδραίου με τους “συνεργάτες” στο ΙΚΟΣ & η Τσιμεντοανάπτυξη..

Το προσκύνημα στο ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ απο την Δήμαρχο Κέρκυρας κ.Υδραίου καθώς και των συνεργατών της απο την Δημοτική της ομάδα όπως και μελων του Κοινοτικού Συμβουλίου της Κάτω Κορακιάνας ξεσήκωσαν τους πολίτες στη Δασιά Κέρκυρας και Ίδρυσαν Σύλλογο Προστασίας και ανάδειξης της Δασιας για να προστατευόσουν την περιοχή που το ΙΚΟΣ odisia εχει διαλύσει..

Παραλία Δασιάς ο πυθμένας της Θάλασσας ο κεντρικός δρόμος με σκόνη λάσπη και παράνομο παρκάρισμα των ΙΧ εργαζομένων στο ΙΚΟΣ έχουν πνιξει κατοίκους και διερχόμενους..Το ΙΚΟΣ εχει γίνει ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ της περιοχής και δίνει ΔΩΡΑ για να βουλώσει στόματα.. Χωρίς αδειες κατέστρεψαν την παραλία εκβάθυναν απότομα τον πυθμένα έκοψαν εκατοντάδες ελαιόδεντρα και δεντρα κατακρεούργησαν το προστατευόμενο ακρωτήρι του Κεφαλό-Υψου κόβοντας το φέτα για να τσιμεντώσουν τα πάντα ακόμη και διπλα στα βότσαλα της παραλίας..

Πετάνε βοθρολύματα σε παρακείμενες σούδες όμβριων υδάτων και γέμισαν με σκόνη και λάσπη τον κεντρικό δρόμο χωρις να πλένονται καλά δεκάδες φορτηγά και βαρέλες που εξέρχονται του εργοταξίου τους.. Η Δήμαρχος Κέρκυρας κ Υδραίου τα δέχθηκε ολα αυτά για να εξυπηρετήσει το ΚΕΦΑΛΑΙΟ και τις εντολές της Κυβέρνησης ΝΔ … Δεν δέχθηκε την εισφορά σε γη 70 στρέμματα τα οποία μπορούσαν να αξιοποιηθούν και να κατασκευαζόταν ενα πάρκο στην περιοχή.

Προτίμησε χρήματα πολυ λιγότερα της αξίας των 70 στρεμμάτων και ουτε αυτά ακόμη δεν εισέπραξε. Τελευταίο κόλπο ηταν το Κοινοτικό Συμβούλιο της Περιοχής να δώσει ΠΑΡΑΝΟΜΑ χωρις να εχει αρμοδιότητα 5 στρέμματα το λεγόμενο Αγροκήπιο..Οπως διαπιστώθηκε εκει με ΑΥΤΟΨΙΑ του Τμήματος Περιουσίας του Δήμου Κέρκυρας το ΙΚΟΣ παράνομα χωρις αδειες περιέφραξε το χωρο τον τσιμέντωσε έστησε κοντέινερ αποχέτευση που την πετάνε εξω σε παρακείμενα χωράφια …

Μάλιστα για ολα αυτά ξέπλυνε τα ποινικά αδικήματα των μελών του Κοινοτικού Συμβουλίου που δεν ειχε τα μούτρα να εμφανιστεί ενώπιον του Δημοτικού συμβουλίου και έστειλε μια επιστολή για την παράνομη ενοικίαση του χώρου στο ΙΚΟΣ οτι ήταν όντως εκτός νόμιμης διαδικασίας οτι οι κάτοικοι είναι αφελείς δηλαδή ηλίθιοι.Η πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου εγινε ο Ατζέντης του ΙΚΟΣ για να του βρει οικόπεδο..Δεν εχουν ιχνος  ντροπής…

Για ολα αυτά η Δήμαρχος Κέρκυρας κ.Υδραίου δεν απέδωσε ευθύνες είπε μάλιστα οτι είναι απειρα τα μελη του Κ.Σ Κάτω Κορακιάνας δείχνοντας οτι κάνει πλάτες σε ολες αυτές τις παράνομες ενέργειες..υπερ του ΙΚΟΣ.. Η πρόεδρος της Κοινότητας απάντησε σε Δημοσίευμα του amazonios.net οτι η φωτογραφία που εθεσε η Ηλεκτρονική Εφημερίδα μας ηταν παλιά οτι ψάχνεται να παντρευτεί και οτι ετσι κινδυνεύει να χάσει το γαμπρό .

Ετσι χωρις καμια σοβαρότητα είδε ολες αυτές τις παρανομίες της ιδιας και των αλλων τριων μελών του Κ.Σ ενισχύοντας με αυτη τη πράξη τις πλάτες που ειχε για να γινουν το Μεσιτικό Γραφείο του ΙΚΟΣ.. Ηδη μέλος του κοινοτικού συμβουλίου δέχθηκε ΡΟΥΣΦΕΤΙ και τις ασφαλτόστρωσαν το δρόμο μέχρι το σπίτι της αφαιρώντας τα κυβικά που εριξε εργολάβος του Δήμου απο το δρόμο που ηταν εγγεγραμμένος στην Τεχνική Έκθεση για τσιμεντόστρωση..

Μεγάλη ταλαιπωρία υφίστανται σπίτια και επιχειρήσεις με τις σχεδόν καθημερινές διακοπές ρεύματος στη Δασια και Κατω Κορακιάνα για να δώσουν ενισχυμένο ρεύμα στο ΙΚΟΣ..Οι διακοπές ιδιαίτερα αυτες τις μερες με το πολύ κρυο ειναι απαράδεκτες..

Τελος στην Εκπομπή μπορείτε να δειτε την ΤΣΙΜΕΝΤΟΑΝΑΠΤΥΞΗ της Περιοχής…Δειτε πως μετέτρεψαν το Βαθύ Πράσινο σε ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟ!!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button