Οι Σατανάδες τα έχουν παίξει…Δεν τους βγαίνει η Κορωνοαπάτη..Οι χεσμένοι ακούνε??

Οι Μεγαλοσατανάδες όπως οι κυρία και ο κύριος Γκέιτς τα έχουν παίξει γιατί δεν πεθαίνει κανένας!!! Ονειρεύονταν εκατομμύρια νεκρούς από την κορώνα-19 για να μπολιάσουν όλο τον πλανήτη με δηλητήρια που χτυπάνε τον γενετικό κώδικα του ανθρώπου. Εκεί είναι το μυστικό. Ο θεικός κώδικας, εκεί χτυπάνε. Η απάτη χάλασε, η χλαπάτσα χάλασε, οι εντολές χάθηκαν…Οι καμπαλιστές Γκειτς πήγαν να μπολιάσουν όλο τον πλανήτη και δείχνουν ανοικτά την θρησκεία τους.Συνεχίζουμε να επαναλαμβάνουμε ότι η μεγαλύτερη δυστυχία στον κόσμο αυτή τη στιγμή είναι τα μέλη της  σατανικής σέκτας. Μια σατανική σέκτα αποτελούμενη από Καμπαλιστές και υψηλόβαθμους Μασόνους.

Η σέκτα τους έχει όλους με μισθό, πληρώνει την αριστερά ή τη δεξιά, πληρώνει τους Δημοκρατικούς ή τους Ρεπουμπλικάνους, πληρώνει τους κουμουνιστές στην χώρα του Δράκου, πληρώνει στις Βρυξέλλες ευρωβουλευτές, πληρώνει προέδρους και πρωθυπουργούς. Οι κυβερνήσεις και όλοι οι τομείς που στηρίζουν την τεχνολογία πληρώνονται για να πάρουν μέτρα εναντίον των ανθρώπων, τους  εκβιάζουν, τους λαδώνουν ή τους δολοφονούν. Αυτό είναι το πολίτευμα στον πλανήτη. Σατανική Δημοκρατία που αλλάζει κάθε 4 χρόνια τον τσαρλατάνο με τον επόμενο.Για αυτό δεν είναι τόσο περίεργο που δύο πολύ διάσημοι και μέλη της σέκτας θανάτου πρόκειται να συνεργαστούν: ο Bill Gates και ο Mark Zuckerberg. Θα συνεργαστούν για την «καταπολέμηση του κορωναιού».

Στην πράξη, αυτό σημαίνει ότι θα προσπαθήσουν να φέρουν ένα υποχρεωτικό παγκόσμιο εμβολιασμό που θα εχει μέσα τον ιό και θα καταστρέφει των γενετικό κώδικα σαν βιολογικό όπλο που είναι. Το εμβόλιο είναι έτοιμο, ας σας λένε ότι χρειάζεται 1 χρόνο για να το δημιουργήσουν…Για τους χεσμένους να γνωρίζουν ότι όταν θα το πάρουν θα χέζονται επάνω τους από τις αρρώστιες που θα εμφανιστούν μέσω του βιολογικού όπλου του εμβολιασμού…Τα προηγούμενα εμβόλια προκαλούσαν ναρκοληψία και από μελέτη στη Φινλανδία συνδέεται πάλι το πανδημικό εμβόλιο Pandemrix για τη τότε γρίπη με αύξηση του κινδύνου ναρκοληψίας στα παιδιά. Η ναρκοληψία προκαλεί αυξημένη υπνηλία κατά τη διάρκεια της ημέρας ενώ οι πάσχοντες μπορούν να αποκοιμηθούν ακούσια και ξαφνικά.17 φορές υψηλότερoς κίνδυνοςΟι ερευνητές Μάρκου Πάρτινεν από την Κλινική Υπνου του Ελσίνκι και Χάνα Νόινεκ του Εθνικού Ινστιτούτου για την Υγεία και την Ευημερία της Φινλανδίας ανακάλυψαν ότι μεταξύ του 2002 και του 2009, προτού κάνει την εμφάνισή της η νέα γρίπη, η αναλογία εμφάνισης ναρκοληψίας σε παιδιά κάτω των 17 ετών ήταν της τάξεως του 0,31 ανά 100.000. Το 2010 όμως, μετά τη χορήγηση του πανδημικού εμβολίου, η αναλογία ήταν 17 φορές υψηλότερη και συγκεκριμένα έφθανε τις 5,3 περιπτώσεις ανά 100.000, όπως αναφέρεται σε δημοσίευση στην επιθεώρηση «PLoS One».Αρα όλα είναι γνωστά, τα εμβόλια θα τα δώσουν για να δολοφονήσουν και να εξοντώσουν τους άρρωστους που θα προκαλέσουν ξανά οι ίδιοι μεσω των εμβολιασμών.

ΚΟΡΑΚΑΣ

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button