Το πολίτευμα του Φόβου…

Γράφει ο Νίκος Αγαμέμνων Καραβέλος

Ενα αξιόλογο κείμενο για την πολιτική κατάσταση Ναζισμού και υποδούλωσης που ζουμε ανέβασε ο Νικος Καραβέλος στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.
ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΒΕΛΟΣ:Πολίτευμα είναι το σύνολο των κανόνων που ρυθμίζουν την άσκηση της πολιτικής εξουσίας σε ένα κράτος. Αν οι κανόνες είναι δημοκρατικοί, τότε είναι δημοκρατία, αν όχι , αντιμετωπίζουμε αντιδημοκρατικό καθεστώς. Το καθεστώς έχει την “φυσική” τάση να υπερασπίζει τον εαυτό του, η μεν δημοκρατία με την πειθώ και με την απάτη, η δε αντιδημοκρατία με την απάτη και το μαστίγιο.
Ανά τους αιώνες, πιστοί στην εξουσία ποιμενικοί ( τσοπανόσκυλα), ήσαν, ανέκαθεν δυστυχώς, πολλοί επιστήμονες! Χωρίς την σύμπραξή τους, είναι αδύνατη η επιβολή. Δεν αρκεί ο στρατός, δεν αρκούν οι πολλά έχοντες, δεν αρκούν αστυνομικοί ούτε οι πρόθυμοι δικαστές μήτε η σπουδαιοφανής κενότητα δικηγόρων. Δεν αρκεί αριθμός ιερωμένων που ευλογούν τους τυράννους των δυστυχισμένων ούτε η φοβική στάση των δασκάλων που ισοδυναμεί με συναυτουργία. Δεν αρκεί η, όχι πάντα, “επί χρήμασι” συνενοχή του Τύπου. Όλα ταύτα αναγκαία αλλά όχι, δυστυχώς, αρκετά.
Το καθεστώς έχει ανάγκη τους επιστήμονες. Ιατροί, ψυχίατροι, βιολόγοι, προγραμματιστές, μαθηματικοί ( αχ αυτά τα μαθηματικά μοντέλα), γενετιστές, στατιστικοί, φυσικοί και λοιποί, διαπρέπουν ως παλικάρια ή παλικαράδες στα κράσπεδα της εξουσίας. Αποτελούν τα επιστημονικά στηρίγματα της ευφυούς πλην ανηλεούς επιβολής, φτάνει να τους αναγνωριστεί το “ισόθεον”.
Ας δούμε τους λεγόμενους ιατρούς λοιμωξιολόγους μας, που δεν διστάζουν να διατυπώνουν αλλεπάλληλες, αντιφατικές ανοησίες, κρυπτόμενοι πίσω από την ολιγοφρενή αντίληψη ότι η ιατρική ( και άλλες επιστήμες),είναι αδύνατον να γίνει αντιληπτή, πέρα από τους “Μύστες”της. Ένας εξ αυτών, ο φερόμενος ως επικεφαλής της οικείας Επιτροπής, είπε ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι ο ίδιος φοράει τη μάσκα του 16-18 ώρες! ( …δεν ξέρω αν μας είναι γνωστό πως η μέρα έχει 24 ώρες, επομένως την φοράει και στον ύπνο του).
Αν πράγματι τούτο ισχύει, τότε ο άνθρωπος αυτός δεν αντέχει μάλλον το πρόσωπό του. Το είπε και δεν βρέθηκε ένας χριστιανός να “του πάρει τις πινακίδες” να μην κυκλοφορεί για δύο τουλάχιστον μήνες ούτε με τα πόδια.
Αλλά κι ο έτερος “Καππαδόκης”, εκείνος ο καθηγητής, με τα ματογυάλια και το ύφος ακρίδας. Μας αφήνει, είπε, λίγο τώρα λυτούς αλλά αν διαπιστώσει ότι δεν υπακούμε, θα μας κλειδώσει. Και δεν βρέθηκε πάλι ένας Χριστιανός να τον ξαναβάλει στην πέτρα από κάτω, από κει που σύρθηκε έξω. Το χειρότερο είναι ότι ο άνθρωπος αυτός έχει την βεβαιότητα πως κυβερνάει την Ελλάδα!
Κατά συνέπεια η σημερινή κατάσταση έχει αποδείξει ότι:
1) Η σήψη, ο συμβιβασμός, το ψέμα, η υποκρισία ( οι διαχρονικοί εχθροί του Συρανό ντε Μπερζεράκ), έχουν φτάσει μέχρι τις ρίζες της Επιστήμης.
Η “Μεγάλη Απάτη”,έχει υποδουλώσει την ελίτ και την κυβέρνηση αλλά και το σύνολο της αντιπολίτευσης, Ουδείς από την Βουλή κατήγγειλε την παράνομη πρόταση Μητσοτάκη για θέσπιση ευρωπαϊκού πιστοποιητικού εμβολιασμού, κατά παράβαση διεθνών διατάξεων που απαγορεύουν τον άμεσο ή έμμεσο(ύπουλο) υποχρεωτικό εμβολιασμό.
3)Η διαδικασία υποδούλωσης των Ελλήνων βρίσκεται σε εξέλιξη, εφαρμοζομένου, με την σύμπραξη ή την ανοχή όλου του πολιτικού σκηνικού της Βουλής, ενός κοινού ευρωπαϊκού πολιτεύματος που επεξεργάστηκε συστηματικά πρώτος ο ναζισμός. Του πολιτεύματος του Φόβου!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button