Το ΙΚΟΣ odisia εχωσε την Παραλία της Δασιάς στην Κέρκυρα….Λιμενικό την “εχωσε” ομορφα!!! (Video)

Στην Υπηρεσία του Κεφαλαίου Υδραίου και Κράτσα..Τον πολίτη τον γράφουν στην ούγια απο τα Φουστανάκια τους..

Οταν εχεις το Κεφάλαιο παίρνεις αδεια να χώσεις οποια παραλία θελεις…Ετσι ο Ανδρεάδης και ολα τα Κεφάλαια του ΙΚΟΣ odisia εχωσαν την παραλία της Δασιάς..στην Κέρκυρα

Οταν ειδοποιήθηκε Αστυνομία και Λιμενικό ο εκπρόσωπος του που εφθασε στο Σημείο ειρωνεύτηκε τους πολίτες ..

Συγκεκριμένα ο κ Κωστάκος οπως κατήγγειλε  κάτοικος τους έδωσε συγχαρητήρια για την δουλειά που εκαναν και δήλωσε οτι ολα είναι νόμιμα..

Τώρα εσυ ο απλός πολίτης αν χώσεις τη Θάλασσα και  μεγαλώσεις τη στεριά θα σε χώσουν μεσα ο Ανδρεάδης και τα funs του ΙΚΟΣ odisia μπορούν να αλλάζουν και τους Χάρτες τα ορια της γης και της Θάλασσας..

Αυτα συμβαίνουν με Δήμαρχο την κ.Σπυριδούλα Υδραίου και Περιφερειάρχη την κ.Ρόδη Κράτσα…

Ετσι προστατεύουν το περιβάλλον τη Θάλασσα τις ακτογραμμές που τις αλλάζει το Κεφάλαιο και το ΙΚΟS ODISIA. Oι Υπηρεσίες εκδίδουν αδειες μάλλον  με προφορική εντολή!! …

Η Αστυνομία σύμφωνα με πληροφορίες ενημέρωσε την Κτηματική Υπηρεσία και σήμερα  24/09/22 δεν εμφανίστηκαν να συνεχίσουν την Αλλοίωση της Ακτογραμμής..

Το σύστημα που το αφήνεις να ΒΙΑΖΕΙ μια φορά θα σε Βιάζει καθημερινά γιατι η Πολιτική εξουσία δίνει εντολές και καταπατά καθε σου δικαίωμα ..

Στην Κεντρική Φωτό βλέπεται πως ηταν η Παραλία και πως εγινε μετά το ΧΩΣΙΜΟ!! Βιβα ΛΟΥΛΑ !!!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΛΑΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΨΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΚΤΟΓΡΑΜΜΗΣ ΣΤΗ ΔΑΣΙΑ..

 

Oσο για το Ποταμάκι που βγάζει τα νερα της Βροχής στη Θάλασσα αν το αφήσουν κλειστο θα πλημυρίσει η Δασιά…Η κ.ΛΟΥΛΑ η Δήμαρχος τι λέει ??? Η Κυρία ΡΟΔΟΥΛΑ της ΠΙΝ  τι λέει??

Μάλλον ολα τα γράφουν στη ούγια απο τα Φουστανάκια τους γιατι ακόμη οι Κερκυραίοι δεν εχουν ξυπνήσει απο το πολύ Φλίτ που τους εριξαν..

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ που ακολουθεί..

 

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button