Το Διεθνές συνέδριο Γιατρών χωρις τα Μέσα Εξαπάτησης φωνάζει για την Απάτη με τον Κορωνοιό!!!

Σοκαριστικές Αλήθειες που κρύβει η Κυβέρνηση Μητσοτάκη με τους Κομπογιανίτες πληρωμένους Λοιμοξιολόγους.(Video)

Στο Διεθνές Συνέδριο της Αθήνας που η Κυβέρνηση τους “εμπόδισε” να μην βρουν αίθουσα και γινεται διαδικτυακά αποκαλύπτουν την ΑΠΑΤΗ με τον Κορωνοιό!!
Μια πρώτη γεύση απο τους μεγαλύτερους επιστήμονες στο Παγκόσμιο συνέδριο έδωσαν οι  Dr.Schonwald , Dr.Montanari , Dr.Hoffmann & Dr.Mangarov.
1.Ο Επιστήμονας Dr.Schonwald είπε:”..Μιλάω στους Έλληνες, στη χώρα που γεννήθηκε η Δημοκρατία κι έχω να σας πω πως ΑΥΤΗ είναι που κινδυνεύει περισσότερο και όχι η υγεία μας! Έχουμε ενωθεί όλοι οι γιατροί για να πούμε στον κόσμο πόσο μεγάλη απάτη είναι αυτή που ζούμε! Δεν μας δίνουν το λόγο στα κανάλια σε καμία χώρα για να μάθετε την αλήθεια! Όχι μάσκες σε υγιής ανθρώπους και παιδιά, είναι ΑΦΥΣΙΚΟ!..”
2. Ο κορυφαίος Ιταλός επιστήμονας Dr.Montanari είπε:”..Η Μάσκα δημιουργεί ΥΓΡΑΣΙΑ κι άρα καλλιέργεια παθογόνων!!! Όλα αυτά τα μέτρα βοηθούν στην ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ της υγείας μας. Ο Υγιής πρέπει να αναπνέει καθαρό αέρα!Oχι μάσκες στα παιδιά!!! Πολλά παιδιά εδώ στην Ιταλία λιποθυμούν καθημερινά από την πολύωρη χρήση της..”
3. Ο σπουδαίος Γερμανός επιστήμονας Dr.Hoffmann είπε:”..’Οχι μάσκες στα παιδιά! Δημιουργούν προβλήματα στην υγεία και στον ψυχισμό τους. Ντροπή στους γιατρούς που ΔΕΝ μιλάνε. Ντροπή και στους δασκάλους που δεν σταματούν τη τρέλα! ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!! Ο Ιός είναι απλά μια Γρίπη!..”
4. O λοιμωξιολόγος καθηγητής Dr.Mangarov είπε:”..Δεν υπάρχει καμία επιστημονική και αξιόπιστη έρευνα οτι η μάσκα προστατεύει όπως σας λένε!Δεν υπάρχει κανένα νόημα να φορούν τα παιδιά μάσκες.Κανένα νόημα δεν έχουν επίσης και τα τεστ. Όσο πιο πολλά θα κάνουν τόσο πιο πολλά θα βγαίνουν τα θετικά, είναι λογικό!
Μπορεί να βγάλουν έως και 30% λάθος αποτέλεσμα!..”

5.Ο Παγκοσμίου Φήμης Δανός Καθηγητής Ιατρικής Dr.Peter Gotzsche είπε: Θεωρώ ανήθικο να έχουμε Υποχρεωτικούς Εμβολιασμούς. Έχετε μια περήφανη παράδοση στην Ελλάδα ο Ιπποκράτης είναι ενας από αυτούς. Κατ αρχήν μην βλάπτεις…”«ΩΦΕΛΕΕΙΝ Ή ΜΗ ΒΛΑΠΤΕΙΝ»

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close