Τίγκας: Συλλάβετε τώρα την Συμμορία της Κυβέρνησης την Υγειονομική Μαφία και τον Φλώρο…

Με πρόσχημα μια ψεύτικη πανδημία προκάλεσαν και προκαλούν σωρεία κακουργημάτων σε βάρος του Έθνους των Ελλήνων, εκτελώντας διατεταγμένη υπηρεσία ξένων συμφερόντων.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΙΜΟΥ ΠΑΝΔΗΜΙΑ…ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…
Ο Επόπτης Υγείας κ.Ιάκωβος Τίγκας μιλά ανοικτά για την Πολιτική και Ιατρική ΜΑΦΙΑ και για την Γενοκτονία που εκτελουν!! 
Κάνει έκκληση στους Δικαστές Εισαγγελείς Στρατιωτικούς και Αστυνομία  να τους Συλλάβουν ΧΘΕΣ!!! Διότι και οι ίδιοι θα είναι τα Θύματα τους..
Διαβάστε την τελευταία ανάρτηση του στο facebook που δημοσιεύουμε προτού την ρίξουν..
————————————————————————————————————————————————
ΙΑΚΩΒΟΣ ΤΙΓΚΑΣ: Στο Όνομα του Τριαδικού Θεού, και του Συντάγματος των Ελλήνων. ΕΚΚΛΗΣΗ προς έντιμους Αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, τους έντιμους Εισαγγελείς και Δικαστές.
Συλλάβετε άμεσα την συμμορία της Κυβέρνησης, της Βουλής, και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ζητείστε την καθαίρεση του Στρατηγού Φλώρου.
Συλλάβετε την επιτροπή των Υγειονομικών του Υπουργείου Υγείας, και πρωτίστως του Σωτήρη Τσιόδρα.
Προβείτε στην άμεση άρση, ΌΛΩΝ των περιοριστικών μέτρων ΌΛΩΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΟΝΤΑΙ.
Πρόκειται για υπόκοσμο, που εν γνώση τους, με πρόσχημα μια ψεύτικη πανδημία, προκάλεσαν και προκαλούν σωρεία κακουργημάτων σε βάρος του Έθνους των Ελλήνων, εκτελώντας διατεταγμένη υπηρεσία ξένων συμφερόντων.
Σε παρόντα χρόνο, προβαίνουν σε τελετουργικό μαζικής δολοφονίας ανθρώπων, Χορηγώντας τους επικίνδυνο σκεύασμα γενετικής τους τροποποίησης mRNA, ψευδόμενοι, ότι πρόκειται για εμβόλιο, ενάντια σε μια ίωση με θνητότητα επιπέδου αλεξιπτωτιστών, 0,5 έως 1%, κατά τα λεγόμενα Τσιόδρα, αλλά και της ΕΛΣΤΑΤ.
Διενεργούν αναξιόπιστα τεστ με ψευδώς θετικά και ψευδώς αρνητικά αποτελέσματα, σε υγιείς ανθρώπους, που δεν σημαίνουν απολύτως τίποτα, και με χαλκευμένα δεδομένα, τα οποία ονομάζουν ψευδόμενοι κρούσματα, κλείνουν την Χώρα κατέστρεψαν μη αναστρέψιμα την οικονομία και το εθνικό σύστημα υγείας.
Ζητείστε την καθαίρεση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, για την επιβολή του ψευδεπίγραφου “Δικαίου της ανάγκης”  και κατάχρηση εξουσίας σε βαθμό κακουργηματικής Γενοκτονίας των Ελλήνων, με παράλειψη διώξεων, κατά των πολιτικών του προϊσταμένων.
Προβείτε σε εκκαθαρίσεις στην ΕΥΠ, όπου κρίνονται αναγκαίες. Αλλάξτε τις προσωπικές τους φρουρές, και Συλλάβετε τους την νύχτα που κοιμούνται.
Θεωρείστε και εσείς αναλώσιμοι και θα κληθείτε να λάβετε την γενετική τροποποίηση mRNA, ώστε να συνεχίσετε την ζωή σας ως αλλά όντα, διαφορετικά από αυτά που γεννηθήκατε.
Προκαλέστε ανακριτική διαδικασία, και καλέστε μάρτυρες τους ιατρούς, Ιωάννη Αυγουστάτο ψυχίατρο, Κλεάνθη Γρίβα ψυχίατρο, Ανδρέας Γιαννουλόπουλος, Καρδιολόγο, Φαίδων Βόβολης καρδιολόγο  τους ξένους ιατρούς που μετείχαν στο Διεθνές, Διεπιστημονικό Συνέδριο της Αθήνας, της 19 και 20 Σεπτεμβρίου 2020 και όποιον άλλον κριθεί.
Ο γράφων εξυπακούεται ότι βρίσκομαι στην διάθεση των έντιμων Αρχών. Απαλλάξτε την κοινωνία από τους υπανθρώπους, ανενδοίαστους εγκληματίες σύγχρονους ναζί, και εκτελέστε το καθήκον σας, απέναντι στον Θεό και τους ανθρώπους.
Διαφορετικά, κοιταχτείτε στον καθρέφτη σας, και φτύστε τον με όλη σας την δύναμη. Έχουμε πόλεμο, και θα υπερασπίσουμε τη ζωή μας, ακόμη και με τα όπλα αν χρειαστεί.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

2 Comments

 1. Τα “πήρε άγρια στο κρανίο” ο Κύπριος δισεκατομμυριούχος Άλκης Δαυίδ: «Δεν φοράω μάσκα, καλέστε την αστυνομία» (ΒΙΝΤΕΟ)
  .
  https://www.makeleio.gr/uncategorized/%ce%a4%ce%b1-%cf%80%ce%ae%cf%81%ce%b5-%ce%ac%ce%b3%cf%81%ce%b9%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%ba%cf%81%ce%b1%ce%bd%ce%af%ce%bf-%ce%bf-%ce%9a%cf%8d%cf%80%cf%81%ce%b9%ce%bf%cf%82-%ce%b4%ce%b9%cf%83/

  .

 2. ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ……….TΡΕΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ
  Ν.Δ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΑΣΥΛΙΑ…….
  ……………………………………………………..

  ΕΠΕΙΓΟΝ………………
  ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ
  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ
  ΙΑΤΡΙΚΟ
  ΣΥΛΛΟΓΟ
  ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
  https://pis.gr/108034/108034/
  Θέμα: “Ιατρική Ευθύνη κατά την διαχείριση της Πανδημίας Covid 19”
  ——————————————-
  Αθήνα, 29.12.2020

  Αρ. Πρωτ.: 8009

  Προς τον

  Υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Κωνσταντίνο Τσιάρα

  Κοινοποίηση: Ιατρικοί Σύλλογοι

  Μέλη Γ.Σ. Π.Ι.Σ.

  Ιατρικές Εταιρείες

  Θέμα: “Ιατρική Ευθύνη κατά την διαχείριση της Πανδημίας Covid 19”

  Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

  Όπως γνωρίζετε η διαχείριση της πρωτόγνωρης κατάστασης της πανδημίας του Covid 19 έχει προκαλέσει τεράστια προβλήματα σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας.

  Ένα σημαντικό πρόβλημα, για το οποίο θεωρούμε ότι θα πρέπει να ληφθεί ιδιαίτερη μέριμνα, αφορά και το ζήτημα της ιατρικής ευθύνης των εμπλεκομένων στην διαχείριση της πανδημίας. Το θέμα αυτό θεωρούμε ότι μπορεί δυνητικά να λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις μετά το τέλος της πανδημίας και να προκαλέσει σε πλήθος ιατρών που (όπως αναγνωρίζει η κοινή γνώμη) προσφέρουν με αυταπάρνηση τις υπηρεσίες τους, τεράστια ταλαιπωρία από αγωγές και μηνύσεις οι οποίες πιθανότατα θα στερούνται πάσης βασιμότητας.

  Σε αυτό το πλαίσιο προτείνουμε την λήψη εκτάκτων μέτρων και παρακαλούμε για την δική σας μέριμνα στην προστασία των συναδέλφων μας.

  Επισυνάπτουμε την γνωμοδότηση του νομικού μας συμβούλου προκειμένου να αποτελέσει το σημείο εκκίνησης της διαδικασίας εξέτασης του ζητήματος και παρακαλούμε για την άμεση σύσταση νομοπαρασκευαστικής επιτροπής που θα εξετάσει το θέμα και θα εισηγηθεί σχετική παρέμβαση. Σας γνωρίζουμε ότι είμαστε στην διάθεσή σας για την παροχή επιστημονικής υποστήριξης και κάθε άλλης βοήθειας.

  Αναμένουμε άμεσα τις δικές σας ενέργειες. Με την ευκαιρία της επιστολής μας αυτής, επανερχόμαστε σε αίτημά μας για συνάντηση μαζί σας
  ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ

  Πρόεδρος Δρ. Αθανάσιος Εξαδάκτυλος
  Γεν. Γραμματέας Δρ. Γεώργιος Ελευθερίου

  ..

  ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ………

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close