Τι κρύβουν με την τοποθέτηση απινιδωτή στα σχολεία…Ερώτημα στην Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ι.Ν απο Σπ.Παγιάτη.

Εχετε καταλάβει γιατί βαζουν απινιδωτές στα σχολεία?? Τι περιμένουν μετα τους εμβολιασμούς? Ανακοπές? Καρδιακά επεισόδια? Σε αυτες τις ηλικίες δεν είχαμε ποτε.. Αρα ξέρουν τι θα συμβεί σε οσους εκβιάστηκαν να τρυπηθούν!!

Ο μαχόμενος για ολα αυτα τα σχέδια της Ιατροπολιτικής κλίκας και κατα ολων των Αντισυνταγματικών μέτρων Σπύρος Παγιάτης με αφορμή την τοποθέτηση απινιδωτών στα σχολεία έστειλε την παρακάτω επιστολή προς την Πρωτοβάθμια & Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση στην Περιφερειακή Διεύθυνση Ιονίων Νησων υπόψη του κ.Πέτρου Αγγελόπουλου .

Ο κ.Παγιάτης αναφέρει οτι μετα την Δημόσια ανακοίνωση για τοποθέτηση απινιδωτών στα Γυμνάσια -Λύκεια ζητα να ενημερωθεί για τα κάτωθι:

Ποιος ανέλαβε την κάλυψη του ποσού για την αγορά αυτων και ποιο το κόστος τους.

Ποιος έδωσε την εντολή για την τοποθέτηση τους στα Γυμνάσια και τα Λυκεια της Κέρκυρας.

Εχετε ορίσει ως Διευθυντής Περιφερειακής Εκπαίδευσης αρμόδιο -Υπεύθυνο ειδικά εκπαιδευμένο άτομο για την λειτουργεία του απινιδωτή και αν υπάρχει δυνατότητα χρήσης αυτου απο το συγκεκριμένο ατομο.

Επισης τον καθιστά υπεύθυνο για την χρήση του απινιδωτή τον ιδιο καθώς τους Διευθυντές των σχολείων και το εκπαιδευτικό προσωπικό.

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

3 Comments

  1. … Σε περίπτωση που υπάρχει εισερχόμενος μεγάλος μετεωρίτης στη Γη, αυτοί είναι ικανοί να αγοράσουν κράνη με προδιαγραφές στρατού για ΟΛΟΥΣ τους πολίτες και έπειτα να απαγορεύσουν την κυκλοφορία “ασκεπών” και “απροστάτευτων” ανθρώπων. Εξάλλου σε περίπτωση μετεωρίτη θα είμαστε κινδυνεύουμε όλοι καθώς ασυμπτωματικά θα είμαστε όλοι δυνητικά σε κίνδυνο…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button