Τι και αν ξεσηκώθηκε ο Εβρος? Με το Χρήμα ο Μηταράκης νοίκιασε τα οικόπεδα για Ισλαμική πόλη!!!

Τα οικόπεδα δίπλα στη Δομή του Εβρου νοικιάστηκαν…Οι κάτοικοι του Εβρου προδόθηκαν….Η Ισλαμοποίηση της περιοχής πέρασε στα χερια του Μηταράκη και της Κυβέρνησης Μητσοτάκη. Οκτακόσια ευρώ το στρέμμα για 33,5 στρέμματα δίπλα στο Φυλάκιο του Εβρου…

Η σύμβαση υπεγράφη για 10 μηνες έναντι ποσού  27.917,00 € με ξεκίνημα απο 01/03/21 για δέκα μήνες και εως τις 31/12/2021.Τωρα ο Μηταράκης και η Κυβέρνηση μπορούν να ξεκινήσουν εργασίες για να στήσουν ακόμη μια ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΠΟΛΗ στα σύνορα της Χώρας…Οι λαθροεισβολείς θα εγκατασταθούν χωρις την σύμφωνη γνώμη των κατοίκων στην περιοχή..

Σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, που αναρτήθηκε “ΔΙΑΥΓΕΙΑ” με χθεσινή  ημερομηνία 26 Φεβρουαρίου 2021 τα αγροτεμάχια που ανήκουν σε διάφορους ιδιοκτήτες πέρασαν στη διαχείριση του Μηταράκη που δήλωνε πριν λίγες μέρες οτι θα γινει η επέκταση. Την ιδια στιγμή η περιοχή γέμισε απο συνεργεία με Μηχανικούς που ξεκινησαν μετρήσεις.

Ο αμετανόητος ολοκληρώνει την επέκταση Ισλαμικής πόλης.Το σύνθημα “Διώξτε το Πούστη απο τον Εβρο”  δεν τον πτόησε συνεχίζοντας την αλλοίωση του πληθυσμού και βάζοντας στα σύνορα μια ακόμη βραδυφλεγή βόμβα.

Ο Κούλης  και Νότης  ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ότι ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ του ΚΥΤ Φυλακίου  δηλαδή ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ. Σε κοινή γραμμή μας να λένε με την συγκεκριμένη απόφαση οτι δεν υπολογίζουν τους Εβρίτες που φωνάζουν και διαμαρτύρονται. Εμείς προχωράμε κανονικά στην δημιουργία μιας Ισλαμούπολης ελάχιστα χιλιόμετρα απ’ τα ελληνοτουρκικά σύνορα, στο Φυλάκιο Ορεστιάδας και τους γράφουμε κανονικά!!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close