Τι είναι τελικά η διαβόητη Νέα Τάξη Πραγμάτων και η Νέα εποχή?

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΠΟΥΣ ΤΟ 1990 (ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ) ΕΚΑΝΕ ΛΟΓΟ, ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΕΥΑΝ, ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΕΚΤΟΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΥΝ, ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΕΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ, ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΦΡΑΣΗ, ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ!

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΙΑΒΟΗΤΕΣ ΝΤΠ ΚΑΙ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ:

Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΓΕΜΟΝΙΑ. ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ ΚΑΙ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΙΧΘΥΟΣ (ΙΧΘΥΣ = ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΟΥ ΥΙΟΣ ΣΩΤΗΡ). ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΘΕΛΕΙ, ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΚΑΘΕΤΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΓΕΙ “ΝΕΑ ΗΘΗ”. (ΝΟΜΙΖΩ, ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ!)

ΟΙ ΘΙΑΣΩΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΝΕΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑΣ “ΝΕΟΣ ΜΕΣΣΙΑΣ” (Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ). ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΑΥΤΟ ΔΡΑ ΩΣ ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑΣ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΝΤΑΣ ΓΛΩΣΣΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ.

ΒΑΖΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ, ΟΞΥΝΕΙ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ (ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ) ΚΑΙ ΠΛΕΙΣΤΑ ΑΛΛΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ! ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ!

Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΕΧΕΙ ΤΡΙΑ ΣΚΕΛΗ:

1) ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΤΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙ Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ, ΔΗΛ. ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΡΟΣ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΟΜΟΛΟΓΙΩΝ – ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. (ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙ Η “ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ” (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ!) ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙΟΥ, ΑΛΛΑ, ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ, ΔΕΝ ΤΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΦΕΡΕ).

ΦΟΡΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΑΝΕΙΣ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ.

https://www.liberal.gr/arthro/132223/epikairotita/2017/dialexi-tou-patriarchi-bartholomaiou-sto-pagkosmio-sumboulio-ekklision-sti-geneui.html

ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ, ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ, ΤΗ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΙΑ, ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ, ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.

2) ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΠΛΗΝ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ. ΣΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΟΜΕΑΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ “ΕΠΤΑ ΑΔΕΛΦΕΣ”, ΟΙ ΕΠΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.

3) ΚΑΙ ΦΘΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΕΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.

Η ΝΤΠ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ.

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ: Η NSA (ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ), ΤΟ ΝΑΤΟ, Η ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ, Η ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ, Η CIA, Η DIA, Η GCHQ, ΤΟ LSG, ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ HERITAGE, ΤΟ ΤΖΕΪΘΑΜ ΧΑΟΥΖ Κ.Α.

ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ. ΚΑΠΟΙΕΣ ΒΕΒΑΙΑ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΝΑΤΟ ΔΕΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΕΥΣΧΗΜΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΑΤΑΠΙΕΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΥΠΑΡΞΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ Κ.Α.

ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΜΑΞΗΣ, ΟΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΄Η ΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΤΠ ΑΛΛΟΤΕ ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΟΤΕ ΑΦΕΛΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΙ.

ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΑΦΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ, ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ!

ΥΓ. ΕΚ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ ΕΔΩΣΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΚΕΛΩΝ ΤΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ. ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ.

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

τρικλοποδια

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button