Tι έχουν μέσα τα εμβόλια RNA.Πως θα γίνει ο έλεγχος μας η μετατροπή μας σε Ζόμπι και η μείωση πληθυσμού.(VIDEO)

Oι Εφιάλτες παίζουν με τις Ζωές μας...

Η Αντζέντα ID 2020 που έχει υπογραφεί και από τα δικά μας ερπετοειδή ετοιμάζει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό τη μείωση του πληθυσμού και τον ψηφιακό έλεγχο όλων μας. Το σχέδιο εκτελείται..Από όλους εσάς εξαρτάται αν το πνεύμα σας και η ζωή σας θα παραμείνει ελεύθερη!!

Δείτε τι θα περιέχει το εμβόλιο που δεν θα είναι ενα ίσως και τέσσερα όπως μας αποκάλυψε ο Κ.Μητσοτάκης πρόσφατα..

Στο video που ακολουθεί η Dr Christiane Northrup αναλύει τι θα περιλαμβάνει το εμβόλιο για τον ελεγχο του πληθυσμού για την μετατροπή μας σε ΖΟΜΠΙ σε ρομπότ που θα ελέγχουν τα πάντα και την Διάρκεια της Ζωής μας..

Dr Christiane Northrup: “Δεν εχει ξανα υπάρξει τέτοιο εμβόλιο Θα αλλάξει ριζικά το DNA των ανθρώπων. Θα εχει μέσα τοξικά μέταλλα που θα κάνουν το σώμα μας  ορατο με κεραια 5G.Θα εχει μέσα εμβρυακά κύτταρα και θα μας κανει Οντα με δυο σειρές DNA εισάγοντας μη ανθρώπινο DNA. Θα εχει μέσα νανοσωματίδια .Eπίσης βάζουν μια ουσία που μπορούν να δουν ποιος εχει κάνει το εμβόλιο και ποιος όχι. Θα είμαστε σαν μικρά ρομποτάκια που θα εκπέμουν σήμα για να λαμβάνουν όλα τα βιομετρικά σου στοιχεία.

Οχι μόνο το Ιστορικό σου εμβολιασμό αλλά και την αναπνοή σου τον παλμό σου τις σεξουαλικές σου δραστηριότητες τα φάρμακα που παίρνεις ακόμη και τα ναρκωτικά για οποιον παίρνει. Θα ξέρουν που ταξιδεύεις Θα παίρνουν αυτά τα δεδομένα και θα τα αποθηκεύουν.

Θα αποθηκευτούν ολες  οι βιομετρικές σου πληροφορίες. Ενα ακόμη ανησυχητικό είναι ότι Το Ίδρυμα Bill Gates και Μelida  εχει την Πατέντα 060606 για να παίρνει αυτά τα δεδομένα και θα γίνουμε σκλάβοι του συστήματος. Θα είναι το ΤΕΛΟΣ της Ιδιωτικότητας το ΤΕΛΟΣ της Ελευθερίας .. Από τον ιό αυτό επιβιώνει το 99%  και ομως με αυτόν θέλουν να μας κάνουν Ζόμπι”.

Το Εμβόλιο που αγόρασε ο Μητσοτάκης είναι της εταιρείας που είναι μέτοχος ο Bill Gates και εχει αναφερθεί ευθέως για την μείωση πληθυσμού και που εμετικά προπαγάνδιζε ο ιδιος προ μηνών.

Δείτε εδώ στο επόμενο Video τι είχε δηλώσει και ο Eλληνας Χειρούργος Γιατρός κ.Γάκης Δημήτριος στον Fokus Fm για τα εμβόλια RNA.

Γίνεται κατανοητό μετα απο αυτά τι περιμένει την ανθρωπότητα και τους Έλληνες με την εφαρμογή αυτής της ΑΝΤΖΕΝΤΑΣ Εξόντωσης πληθυσμού με κωδικό Covid 19…Μιλάμε για την εξολόθρευση μας και δυστυχώς πολλοί έχουν χάψει το παραμύθι του δηθεν ΣΩΤΗΡΑ Μητσοτάκη..

Εχουν σταματήσει την ΖΩΗ μας μας εχουν φυλακίσει ΣΚΟΠΙΜΑ για ενα ιό συνηθισμένο χρησιμοποιώντας μαιμου κρούσματα που δεν εχουν λοίμωξη και με διαγνωστικά που βγάζουν ολους τους ιούς και οσους ειναι υγιείς και εχουν αντισώματα να αντιμετωπισουν καθε ιό..

Χαραχτηριστικό και το εγγραφο παρακάτω απο τον Κατασκευαστή των Ράπιντ Τεστ που το αναφέρει στις οδηγίες χρήσης..Οτι

Positive results may be due to past or present infections with non SARS-Cov2 coronaviruses strains such as coronavirus HKU1, NL63, OC43, or 229E.

Μετάφραση

Θετικά αποτελέσματα μπορεί να εμφανιστούν από προγενέστερες ή τωρινές μολύνσεις από στελέχη μη SARS-Cov2 (Covid19) κορωναϊού, όπως κορωναϊούς HKU1, NL63, OC43 ή 229E (στελέχη γρίπης που υπήρχαν όλες τις προηγούμενες χρονιές) !!…

Eτσι γίνεται με μηχανισμούς αύξησης των Τεστ η εργαλειοποίηση των “κρουσμάτων χωρις να δίνουν ποσοστά..

Ολα αυτα σε συνδυασμό με τον Τρόμο που σπέρνουν τα εξαρτημένα και Πληρωμένα μεσα Ενημέρωσης που σε Τρομοκρατούν με τους Νεκρούς απο COVID ενω το 97% απο αυτούς πεθαίνουν απο αλλα βαριά νοσήματα ΠΑΙΖΟΥΝ μαζί μας μας λένε το ΑΦΗΓΗΜΑ τους με ψευδή στοιχεία με τερματικό σκοπό-στόχο   να μας ΤΡΥΠΗΣΟΥΝ με την ΣΥΡΙΓΓΑ του Θανάτου.

ΣΧΕΤΙΚΟ VIDEO

Δείτε περισσότερα

Related Articles

2 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button