Θα μας αφήσουν και χωρίς ρεύμα? Αναστολή λειτουργίας μονάδων ΔΕΗ Πτολεμαΐδας!!!!

Εκτός η Μονάδα 5 και όλες οι άλλες με προσωπικό Ασφαλείας!!!!

Την ώρα που έχουν κλείσει τους Ελληνες ΦΥΛΑΚΗ στα σπίτια τους έρχεται άλλο ένα μέτρο μετά το κλείσιμο των επιχειρήσεων και το στραγγαλισμα της Οικονομίας που κάνει το καθένα μας να αναρωτηθεί .Τι σόι αντιμετώπιση είναι αυτή που ΔΙΑΛΥΟΥΝ την ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και τώρα κλείνουν όλες τις Μονάδες παραγωγής ρεύματος στη Πτολεμαΐδα!!!

Τη στιγμή που η ζήτηση είναι αυξημένη λόγω του Μαντρώματος στα σπίτια μας αυτοί κλείνουν η περιορίζουν  τις Μονάδες Παραγωγής ρεύματος με κίνδυνο Μπλακ άουτ?

Ο κ.Χαρδαλιάς Υφυπουργός  Πολιτικής Προστασίας ανακοίνωσε σήμερα την αναστολή της λειτουργίας της μονάδας 5  της ΔΕΗ και του εργοταξίου δίπλα σε αυτή στην Πτολεμαΐδα για 30 ημέρες ως μέτρο περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας..

Επίσης ανακοίνωσε πως αναστέλλεται προληπτικά και η λειτουργία μονάδων της ΔΕΗ στη γύρω περιοχή. Ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε πως οι μονάδες θα λειτουργούν με το ελάχιστο δυνατό προσωπικό για λόγους ασφαλείας.

Έτσι όπως πάει η γραμμή προστασίας με όπλο τον Κορωνοιό θα μείνουμε και χωρίς Ρεύμα…Αν τα συνδυάσουμε και με ένα video στο διαδίκτυο που μιλά για πτώση του ρεύματος και του Ιντερνετ ανά πάσα στιγμή έως τη Μεγάλη Παρασκευή τότε πάνε σε σενάρια επιστημονικής Φαντασίας που μπορεί να πραγματοποιηθούν?…Τι θα γίνει ένας Θεός ξέρει?

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ VIDEO που μας έρχεται από το εξωτερικό και για μιλά για Διακοπή ρεύματος 7 ίντερνετ μέχρι την Μ. Παρασκευή

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close