ΘΑ ΑΦΗΣΕΤΕ τα ΠΑΙΔΙΑ σας να κάνουν ΤΕΣΤ με μπατονέτες βουτηγμένες στο ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ αιθυλενοξείδιο ? (Video)

Τα τεστ είναι αποδεδειγμένα βουτηγμένα σε αιθυλενοξείδιο μια καρκινογόνος ουσια.Δειτε για το αιθυλενοξείδιο https://www.europarl.europa.eu/doceo/…​
Τα τεστ θα τα μετατρέψουν σε υποχρεωτικά  για να βγεις απο την Χώρα για να πηγαίνεις στο σχολείο κλπ
Τεστ σε υγιείς και  ασυμπτωματικούς που δεν μεταδίδουν κανέναν ιο και το εχουν παραδεχθεί εκατοντάδες επιστήμονες….Παιζει κάτι? ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO…
Τα τεστ δεν είναι για την θεραπεία μας αλλά για τον έλεγχο μας μέσω της ταπείνωσης του βασανισμού του σώματος και της ψυχής, την προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και ελευθερίας..
Μπορούν να πάρουν σάλιο κόπρανα και οχι να σου τρυπάνε απο τη μύτη τον εγκέφαλο και να σου εναποθέτουν αιθυλενοξείδιο..
Δειτε παρακάτω και τι εγινε στη Γαλλία που οι αρχές ζήτησαν την ανάκληση απο την αγορά μπιμπερό που οι θηλές ειχαν αποστειρωθεί με αιθυλενοξείδιο που είναι ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ!!!!
Καταλήγοντας …ΘΑ ΑΦΗΣΕΤΕ τα ΠΑΙΔΙΑ σας να κάνουν ΤΕΣΤ με μπατονέτες βουτηγμένες στο ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ αιθυλενοξείδιο ?
Oταν οι “γονεις” δεχθουν τα αναξιόπιστα ΤΕΣΤ ακομη και χωρις σήμανση ασφαλείας CE για τα παιδιά τους θα τα κανουν μετα ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ στα σχολεία χωρις την συγκατάθεση σας και θα τα απομονώνουν σε Στρατόπεδα Νοσοκομεια και αλλες εγκαταστάσεις οπου με τους Αντισυνταγματικους Νόμους (4682/20) που εχουν ψηφίσει θα τους επιβάλουν ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ!!! και Εμβολιασμό!!!! Χωρις την συγκατάθεση σας…Aυτό ειναι έμμεση Κρατική Βια για Ιατρικές πράξεις..Ανοιξτε τους την ΠΟΡΤΑ με τα ΤΕΣΤ!!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close