Τα σημάδια δίνουν τις 22-24 Σεπτεμβρίου 2023 σαν ένα «μεγάλο γεγονός»

Τα αστέρια δίνουν τις 22-24 Σεπτεμβρίου 2023 σαν ένα «μεγάλο γεγονός»

Πριν βγουν οι εικονες απο την επίθεση στο λεωφορείο της Ελληνικής αποστολής, γράψαμε ότι ήταν επίθεση από οπλισμένους πιθήκους!

Σε αυτό το άρθρο δείξαμε την λέρα των Ελληνικών εξουσιών, που αν τους φτύσεις υπάρχει περίπτωση να λερωθείς, τόσο βρώμικοι είναι και τόσο ασυνείδητοι εγκληματίες που έστειλαν τα Ελληνόπουλα να δολοφονηθούν στην Χώρα των εμπόλεμων, μέχρι τα νύχια οπλισμένων πιθήκων.

Εδώ το άρθρο απο τις 18/9 το πρωι: Πήραν διαταγή να μπουν σε λεωφορείο σε μια χώρα γεμάτη απο οπλισμένους πιθήκους

Το σημειώνουμε αυτό σαν δεδομένο όχι επειδή γνωρίζαμε τι είχε συμβεί αλλά όπως ξέρετε από δική σας εμπειρία και ανάλυση εδω που μας διαβάζετε, ότι σας αναφέρουμε γραπτώς και ίσως σύντομα με βίντεο, πέφτουμε επάνω, επειδή σκεφτόμαστε ακριβώς τα αντίθετα! Ότι σας δηλώσουν οι ελληνόφωνες αρχές να γνωρίζετε ότι είναι απάτη, ο λόγως είναι ότι είναι σάπιοι και πουλημενα ασυνείδητα τομάρια του κερατά. Δεν υπάρχει καμία ανθρωπιά μέσα τους και σαςν ανδρείκελα θα μας θυσιάσουν έτσι όπως θυσίασαν τα παιδιά μας, νέους φοιτητές στα Τέμπη! Γνώριζαν τις ώρες μετακίνησεις των παιδιών, το τρένο ήταν γεμάτο με νέους που σύμφωνα με τις διαταγές τους έπρεπε να θυσιαστούν στον ανθρωποκτόνο θεό τους για περισσότερη προστασία και πλούτο.

Τόσο απλά είναι τα πράγματα για αυτό μια συμβουλή που πρέπει να πάρετε απόψε σοβαρά μετά από τόσες αποδείξεις και αλήθειες που δεν θα βρείτε τόσο εύκολα, τον ΝΟΥ σας απο εδώ και στο εξής!

Από τις 22/9, 23/9, 24/9 πάμε για μεγάλο γεγονός! Θα αλλάξει ότι γνωρίζαμε επειδή θα σκάσει η οικονομία της τραγικής χώρας με σαν αποτέλεσμα την αρχή μιας κατρακύλας σε όλα τα επίπεδα που θα κάνει τις μάζες να αρχίσουν να ξυπνάνε μονομιάς.

Έχουμε γράψει ότι θα είναι μια ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ και θα ξεκίνησε αυτό τον μήνα με το μεγάλο γεγονός σύμφωνα με τα σημάδια στο ζωδιακό κύκλο.

Οι γνώσεις μας στα αστρολογικά δεν είναι πολύ μεγάλες αλλά η εμπειρίες μας τεράστιες αν θυμάστε τι έγινε στις 10 Απριλίου το 2020 όταν εξαφανίστηκε η υγρασία φτάνοντας το 13% στο βέρειο ημισφαίριο ώστε να εξαφανιστεί κάθε ίχνος εποχικού ιού και να ξεσκεπαστούν οι μαύρες εξουσίες εφόσον δεν πέθαινε κανείς!!!

Να σας θυμίσουμε ότι το έτος της πανδημίας απάτης το 2020 πέθαιναν λιγότεροι και το κανονικό, ποιος να σας το πει αυτό όμως; Οι εκπαιδευτές σας;

Επίσης γνωρίζουμε απόλυτα τον συμπαντικό κανόνα:

“Οπως πάνω έτσι και κάτω”, ο μεγάλος συμπαντικός αλγόριθμος των πλανητών έχει τεράστια επιρροή στον μικρόκοσμο μας, αυτή είναι η γλώσσα του προγράμματος μέσα στο μάτριξ που ζουμε και την γνωρίζει η Καμπάλα τραμπάλα καλύτερα απο εμάς, εφόσον παίζουν καθημερινά με τους κώδικες του σύμπαντος.  Προσπαθώντας με κάθε τρόπο να την ελέγξει για δικό της συμφέρον αιώνες την ανθρωπότητα και τώρα 3 χρόνια με την μαζική αποψύλωση του πλανήτη από ανθρώπους.

Το σοκ και δέος στην οικονομία θα ξεκινήσει με το μεγάλο γεγονός, μετά θα ακολουθήσουν άλλα γεγονότα μέχρι το 2030, εκτός αν η Πηγή και ο ήλιος  επέμβουν για να προφυλάξουν την ζωή από τις μαζικές επιθέσεις στον γενετικό κώδικα των ζώων και ανθρώπων από τους βαριά άρρωστους στις εξουσίες.

Και να είστε σίγουροι ότι η ζωή θα προστατευθεί ξανά από την Πηγή των Πάντων, όπως έχει συμβεί και στους παλιότερους κατακλυσμούς και την τούμπα για να καθαρίσει ο πλανήτης από την μαύρη σέκτα.

Τον Οκτώβριο έχουμε και έκλειψη ηλίου, που σημαίνει μια νέα αρχή με τεράστιο “ταρακουνημα”.

Ακούστε το βίντεο για τα σημάδια που δίνει και δεν είναι η μοναδική εξήγηση του αλγόριθμου για την τραγική χώρα και γενικά την οικονομία.

Shocking Predictions for September 2023 – The Journey to 2030 Begins

korakas-news.gr

ΣΧΕΤΙΚΟ VIDEO ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ Simpson για 23/09/23..

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button