Τα “παλούκια” που φύτεψε η Δήμαρχος Κέρκυρας δίπλα σε μνημείο και το ξεσάλωμα της Υδραίου Ποντικίνας.

Η Δήμαρχος Κέρκυρας Μερόπη Σπυριδούλα Υδραίου συνεχίζει τα θεάματα σε μια πόλη ΦΥΛΑΚΗ…Μια πολη που υποσχέθηκε να εχει περιφερειακά και υπόγειο παρκινγκ και τελικά φύτεψε παλούκια Γυμναστικής στην Κεντρική Πλατεία της Κέρκυρας δίπλα στο μνημείο Μαίτλαντ απέναντι απο το Φρούριο..

Εδωσε ΑΔΕΙΑ η Αρχαιολογική Υπηρεσία κ.Υδραίου να βάλετε αυτα τα ΠΑΛΟΥΚΙΑ? Η κ.Ρηγάκου τι κανει δεν τα ειδε??? Και αν ηθελε να αθληθούν οι Δημότες γιατι δεν τα βάζει μεσα σε ενα κλειστό χώρο??

Αυτα τα ρεζιλίκια είναι για να κάνουν άθληση οι Δημότες χωρις περιφραγμένο χώρο Χωρις Φωτισμό χωρίς σκέπαση χωρις καθαρισμό χωρις Τουαλέτα χωρις Νερό!!!

Η μικροπολιτική που εφαρμόζει καταστρέφει την Οικονομία του Δήμου βασανίζει τους Δημότες και τους εξοργίζει με τα τερτίπια της… Παρέδωσε την Υπηρεσία Καθαριότητας σε Ιδιωτικά Εργολαβικά συμφέροντα ενω εχει 200 εργαζόμενους και πλήρη στόλο μηχανημάτων.

Έδωσε  σε εργολάβο την μεταφορά σκουπιδιών εκτός νησιού 12 εκ για ολο το νησί ανα ετος και του έδωσε επιπλέον και την αποκομιδή με 7 εκ ανα τριετία ενω οι 200 εργαζόμενοι στην καθαριότητα κάθονται και πληρώνονται χωρις να μαζεύουν τα σκουπίδια… Στα 4 χρόνια κατασπατάλησε 48 εκ ευρώ για μεταφορά για ολο το νησι και 7 για αποκομιδή!!! Ολα τα έδωσε στον Γιαννιώτη Εργολάβο Λώλη!!

Το Δημαρχείο Ιστορικό κτήριο το άφησε να καταρρέει και ντύθηκε Ποντικίνα για να μας πει οτι το “τυράκι” το δίνει σε εργολαβικά συμφέροντα ..Μάλιστα ολα αυτά τα γιόρτασε με φίλες της ..

Ξεσάλωσε χορεύοντας σε νυχτερινό κέντρο . Ετσι δείχνει πόσο υπολογίζει τους Κερκυραίους Δημότες που υφάρπαξε την ψήφο τους και τώρα δεν τους υπολογίζει…

Υποσχέθηκε 2 περιφερειακά παρκινγκ και ενα Υπόγειο και μετέτρεψε τη πόλη σε ΚΟΛΑΣΗ ..
Άφησε και τα Κόκκινα λεωφορεία για πλήρες ΕΜΦΡΑΓΜΑ να κερδίζουν οι λίγοι σε βάρος των πολλών..
Δεν σεβάστηκε το Ιστορικό κέντρο το Μνημείο Πολιτιστικής Κληρονομιάς και με την Τροχαία γράφουν κλήσεις οποιον μπαίνει στη πόλη γύρω απο το Σαρόκο και αφήνουν τα ΙΧ στο Ιστορικό μνημείο χωρις κλήσεις.
Ο Διοικητής της Τροχαίας ΔΕΝ τα γράφει κατα παράβαση καθήκοντος..Κάνει οτι του λέει η Ποντικίνα!!

Τώρα μεθάει με την εξουσία τη καρέκλα το Δημαρχιλίκι..Τώρα ξεσαλώνει …

Δείτε την εκπομπή στο amazonios TV πως ξεσαλώνει τις υποσχέσεις για τους Δημότες και την κοροϊδία..Σχολιάζει ο Δημοσιογράφος Χρόνης Προσαλέντης.

Τα Video του ξεσαλώματος με ηχο

 

 

Aν κατεβάσουν τα video απο το facebook Δείτε αυτό το μικρό απο τη δική μας πλατφόρμα.

Παλούκια φύτεψε και στο Δημαρχιακό Κατάστημα στον Υψο….πισω απο το ΚΕΠ…Φαίνεται η καινούργια ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ τρεχει ασταμάτητα…Μάλιστα στον Υψο ξέχασε να κόψει τα χόρτα λες και τα εβαλε σε ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟ!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟ ΣΧΟΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩΣΕ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΝΤΙΚΙΝΑ

  • Πατήστε επάνω για Μεγέθυνση

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button